Ponedjeljak, 5.02.2007.

PREDAVANJE

U organizaciji Udruge Srma i Kluba žena liječenih na dojci, koji djeluje pri toj Udruzi, sinoć je održano predavanje na temu «Kako se uspješno i organizirano boriti protiv karcinoma dojke«. Predavanje je pred gotovo pedeset nazočnih, održala znanstvenica svjetskoga glasa, sinjanka dr. Danica Danja Ramljak, a između ostalog govorila je i o najnovijim metodama liječenja karcinoma dojke.
Klub žena liječenih na dojci u petak će održati svoj drugi sastanak, u prostorijama Udruge Srma u Galeriji Galiotović, s početkom u 18,00 sati.

"GRAđANSKI SAT"

Večeras će se u gradskoj vijećnici, u 18,00 sati, održati Građanski sat u organizaciji GONG-a. Tema tribine je «Zaštita i prava potrošača».

OBAVIJEST

Zbog radova na vodovodnoj mreži, sutra u vremenu od 10,00 do 13,00 sati, doći će do prekida u snabdijevanju vodom na području Grada Sinja u ulicama: Put Odrine od trafostanice prema Pavićima, Put Pavića i Batonova ulica.

KINO DANAS

U sinjskom kinu večeras u 20,00 sati prikazuje se američki triler «Pokojni» u kojem uloge tumače Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson, Martin Sheen, Alec Baldwin i dr.
Radnja filma odvija se u južnom Bostonu gdje su policijske snage krenule u rat protiv organiziranog kriminala. .

SPORT

U natjecanju A2 košarkaške lige triljska Cetina je poražena u Kaštelima od istoimene ekipe 74 : 62.

U nastavku druge odbojkaške lige odbojkašice Sinja su u Kninu pobijedile Mladost 3 : 1.

Jučer se nastavilo s natjecanjima druge sezone sinjske malonogometne lige. Nakon odigranih šest susreta na prvom mjestu, s 32 boda, je ekipa Brnaze -Restoran Due. Na drugom mjestu, s 28 bodova, je Best Ozzy Blaškan, a na trećem MNK Bitumina Muć s 26 bodova.

Kvarner NS-Alkar 92-57

SRAMOTA!!!
Autor: Sinjski Maligani
Nedjelja, 04. Veljača 2007
Drugi put za redom Alkar ostaje zamrznut na hladnih minus tridesetak. Ovaj put krvnici su nam bili riječki Kvarner koji su nas razbili sa 35 koševa razlike iako smo na poluvrijeme otišli sa samo 4 poena zaostatka, a imali smo i prvi napad u drugom poluvremenu.
...