Subota, 5.01.2019.

Srijane Carpe diem i Autoshop Ćubić u finalu triljskog malonogometnog turnira

Autoshop Ćubić i Srijane Carpe diem sučeliti se u finalu triljskog malonogometnog Božićnog turnira, nakon odličnih polufinalnih predstava u kojima su bili uvjerljivi protiv svojih suparnika…
U prvom dvoboju Autoshop Ćubić je slavio protiv CB Kamičak/Pršutoreznica Miško rezultatom 4:0. Dugo vremena sinjska ekipa bila je u zaostatku od svega jednog gola, ali rizik u igri s vratarem-igračem nije im se isplatio pa će se morati zadovoljiti s borbom za treće mjesto.

Drugi dvoboj otišao je na stranu Srijane Carpe diema koji su slavili protiv momčadi Čulin mlin s 4:1. Livanjci su poveli u tom dvoboju, ali u nastavku su Triljani okrenuli i uvjerljivo odmarširali u veliko finale gdje će se boriti za nagradu od 15 tisuća kuna.
Odigrane su i dvije veteranske utakmice u kojima su finale izborile momčadi Graba i Čaporica.
Finale je na rasporedu u nedjelju.

Rezultati:
Autoshop Ćubić – CB Kamičak/Pršutoreznica Miško 4:0
Srijane Carpe diem – Čulin mlin 4:1
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Večeras polufinale malonogometnog turnira u Sinju

Sinoć su odigrani preostali susreti četvrtzavršnice 37. božićno-novogodišnjeg malonogometnog turnira Sinj 2018., koji se igra u gradskoj sportskoj dvorani ‘Ivica Glavan Ićo’ u organizaciji Udruge za mali nogomet Sinj.
Autopraonica Podrug color Dicmo pobijedila je AutoLabinko 6:0, dok je MNK Torcida Kavana Otok bila bolja od C.b. Bila boja Sinj 4:1.
Danas, 5. siječnja na rasporedu su susreti polufinala. U 19 sati sastaju se Garaža Pujanke i Prolić gradnja, a u 20 sati Autopraonica Podrug color Dicmo i MNK Torcida Kavana Otok.
Završnica turnira igra se sutra, 6. siječnja. U 17 sati i 3 minuta počet će utakmica za 3. mjesto, a nakon toga će uslijediti nastup Sinjskih mažoretkinja. U 19 sati odigrat će se utakmica za 1. mjesto, a od 20 sati uslijedit će dodjela nagrada i priznanja te nagradna igra za gledatelje.
IZVOR: WWW.FERATA.HR