Subota, 5.01.2013.

30. TRILJ: Svift bojsi bolji od Košućana

U trećem kolu triljskog malonogometnog turnira u četvrtak su odigrana tri susreta dok je jedan registriran 3:0 bez borbe. Radi se o dvoboju Seljaka iz Livna i Genoe HNS Split, a dalje idu Livnjaci. Svift bojsi iz Sinja su sa tijesnih 2:1 svladali Elektroćiće Košute, a u sljedeći krug su prošli i CB Dovita Sinj koja je pobijedila momčad Graditelj svratišta otok sa 4:2 te Sv. Josip Dugi rat koji je bio bolji od CB Bila boja Sinj.

Danas se igraju tri susreta: Ćukova glavica Košute – CB Best tika taka Sinj (19 sati), Branitelj Turjaci – Croatia Zmijavci (20 sati), ŠD Bisko - Dalmacijavino Split (21 sat).

Piše: Frane Šušić-Jurić

IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM

Satrić: Proslava Imena Isusova



U Satriću je u srijedu 02. siječnja, 2013. održana fešta povodom proslave blagdana Presvetog imena Isusova. Proslava je počela procesijom i svečanom svetom misom koju je predvodio provincijal fra Joško Kodžoman uz koncelebraciju fra Stanka Dotura, fra Stipe Bešlića i fra Jakova Vire. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Kino danas

Na repertoaru sinjskog kina danas i sutra je Sumrak saga – Praskozorje 2. dio. Film će se danas prikazivati u dva termina, u 17,30 i u 19,30 sati, a sutra u 19,30 sati.
IZVOR: WWW.FERATA.HR