Utorak, 4.12.2018.

Odabrane najbolje volonterske priče


Završen je natječaj Udruge Srma za volonterske priče. Za najbolje i nagrađene volonterske priče odabrane su slijedeće priče:

-Volonterska avantura – Ena Delija 27;

-Trebate li pomoć – Natali Šarić 27;

-Dopalo me – Dina Anđelinović 26;

-Kako ću ti se odužit? – Marija Librenjak 26;

-Moja volonterska priča – Jelena Vuko-Tokić 25;

-Volontiranje u mom selu – Lucija Mrđen 25.

Natječaj za volonterske priče Udruge Srma proveden je od 19.10. do 26.11.2018. godine. Prijavljeno je ukupno 35 priča. Komisija u sastavu: prof. Jasminka Vujević, prof. Tatjana Kovač-Lovrić i prof. Mirela Pletikosić ocjenjivale su sadržaj i zanimljivost volonterskih priča pod šiframa ocjenama od 1-10.
Prigodna dodjela nagrada upriličit će se 5. prosinca 2018. u Galeriji Galiotović u Sinju s početkom u 18:30 sati.
‘Hvala svim volonterima na njihovom nesebičnom doprinosu ostvarenju boljeg i pravednijeg društva u kojem nisu zaboravljeni oni koji su najranjiviji, hvala im na njihovim velikim srcima i ljubavi s kojom čine ovaj svijet boljim’, poručuju iz Udruge Srma.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Poziv za sudjelovanje u Živim jaslicama u Trilju


Udruga žena ‘Triljanke’ Trilj i članovi Dramske udruge ‘Most’ s mještanima grada Trilja već tradicionalno organiziraju uprizorenje Živih jaslica.
‘Ovim putem pozivamo sve zainteresirane koji žele biti dio jubilarne 10. godine uprizorenja, da se prijave najdalje do 16. prosinca 2018. u OŠ Trilj učiteljima/icama (Ana Ć. Mirjana D., Nada L, Zdenka S. i Milan S.) ili u DV Trilj gospođi Lukić’, ističu organizatori.
IZVOR: WWW.FERATA.HR