Nedjelja, 4.12.2016.

U utorak otvaranje Adventa u SinjuU utorak 6. prosinca, na blagdan svetog Nikole počet će Advent u Sinju.

Za vrijeme Adventa na Šetalištu Alojzija Stepinca bit će postavljene adventske kućice trojice ugostitelja koji su se javili na javni poziv Grada Sinja, u kojima će se posjetiteljima nuditi kuhano vino, domaće kobasice, uštipci i druge delicije.

Advent u Sinju organizirali su Grad Sinj, Turistička zajednica Grada Sinja i Svetište Čudotvorne Gospe Sinjske. Gradonačelnica Kristina Križanac kaže kako su za svoje sugrađane i goste pripremili bogat kulturno-zabavni program.

  ‘Advent je jedna posebna blagdanska čarolija. Uz duhovne obnove i devetnice Božiću, koje organizira naše Svetište, pripremili smo brojne koncerte, pričaonice bajki, igrokaze, kazališne predstave, žive jaslice, izložbe. Uoči samog Božića stiže nam i Djed Božićnjak, pa ćemo upriličiti adventsko fotografiranje i tako razveseliti naše najmlađe.

Otvaranje Adventa bit će na blagdan svetog Nikole u 17 sati i 30 minuta, a završit će se na blagdan Sveta Tri Kralja, 6. siječnja 2017. godine.

IZVOR: WWW.FERATA.HR

Jolly slavio u Sinju, ozlijeđeni Johnson bez pravog učinka

Nije Alkar uspio iznenaditi Jolly u Sinju, što i ne čudi kada je praktički bio lišen usluga Brandona Johnsona koji je zbog ozljede odigrao neprepoznatljivih 15-ak minuta. Nada u uspjeh trajala je tek 25 minuta, a tada je Jolly krenuo u nezadrživi pohod na pobjedu…

Alkar – Jolly JBS 63:85 (16:20, 13:17, 18:17, 16:31)

Sinj – ŠSD Sinj. Gledatelja: 800
Suci: Alfred Jovović (Zagreb), Dražen Štrok (Varaždin), Bojan Kruljac (Zagreb)
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR