Petak, 4.12.2015.

Predstavljena knjiga ‘Oluja koju nismo mogli izbjeći’U Alkarskim dvorima sinoć je predstavljena knjiga novinara i publicista Ante Guge ‘Oluja koju nismo mogli izbjeći’. Predstavljanje se odvijalo u organizaciji Ogranka Matice hrvatske Sinj, a knjigu su predstavili glavni urednik Hit radija i bivši saborski zastupnik Joško Kontić te sam autor.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Darivanje krvi u Hrvacama

Dana 5. prosinca 2015. godine (subota) u Hrvacama u restoranu Vreba u održat će se dragovoljno darivanje krvi.
Organizatori, Gradsko društvo Crvenog križa Sinj i DDK Hrvace, ovim putem pozivaju sve dragovoljne darivatelje krvi i one koji to žele postati da im se pridruže u ovoj akciji na navedenom mjestu u vremenu od 9 do 13 sati.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Gradsko kino Sinj: ‘U srcu mora’

U Gradskom kinu Sinj od petka do ponedjeljka (s iznimkom subote), u terminu od 20 sati moći ćete pogledati novu avanturu inspiriranu istinitom pričom o potrazi za najvećim kitom, U srcu mora.
Smještena u 1820. godinu radnja filma ‘U srcu mora’ prepričava slijed događaja u kojima se našao brod Essex i njegova posada nakon što su krenuli u potragu za velikim bijelim kitom. Nevjerojatnu pustolovinu koju je prošao, po prvi puta u pero mladome piscu diktira jedini preživjeli s toga puta četrdeset godina kasnije.
U subotu vas očekuju Igre gladi: Šojka rugalica 2. dio u terminu od 20 sati, dok će za one mlađe i one koji se tako osjećaju za vikend (subota i nedjelja) u terminu od 18 sati igrati Dobri dinosaur.
IZVOR: WWW.FERATA.HR