Četvrtak, 4.12.2014.

PP Sinj privremeno produžuje radno vrijeme

Policijska postaja Sinj obavijestila je kako će od 8. do 19 prosinca, na poslovima prijave prebivališta i izdavanja osobnih iskaznica raditi cijeli dana, od 7,30 do 20 sati, uz pauzu od 10,30 do 11 sati.
Privremena promjena radnog vremena uvedena je kako bi sve osobe koje i dalje imaju prijavljeno prebivalište na adresama koje glase ‘BB’, kao i osobe koje nikad nisu zatražile izdavanje osobne iskaznice ili im je važenje osobne iskaznice isteklo prije dvije li više godina, mogli ponovo prijaviti prebivalište na konkretnu adresu s kućnim brojem, te ishoditi novu osobnu iskaznicu.
Iz PP Sinj napominju kako će se za sve osobe koje do 29. prosinca ne prijave prebivalište s konkretnim kućnim brojem, odnosno koje ne ishode osobnu iskaznicu, izvršiti automatska odjava njihovog prebivališta u Evidenciji prebivališta Ministarstva unutarnjih poslova.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Uspješan nastup AK Sinja na utrkama u CrikveniciU nedjelju 30. studenog u Crikvenici je održan 4. Advent maraton, polumaraton i trka građana na 5 km. Po oblačnom, i povremeno kišovitom vremenu, time i klizavoj valovitoj stazi u Crikvenici, vrlo uspješan nastup imali su naši atletičari i atletičarke. U svim trkama nastupilo je oko 700 natjecatelja.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR