Utorak, 4.12.2007.

OBAVIJEST

U organizaciji samostana i župe Gospe Sinjske u tijeku je Božićni humanitarni sajam «Za humanitarno djelovanje Caritasa Gospe Sinjske». Kao i prošle godine, u organizaciju su se uključili i Caritas, Franjevački svjetovni red, neokatekumeni, školski vjeroučitelji, molitveni vijenac, nevladine udruge i ustanove koje djeluju pri gradu Sinju, a medijski pokrovitelj je Hit radio.
Do 8. prosinca, od 9,00 do 19,00 sati, u unutarnjem samostanskom dvorištu prikupljat će se korisni predmeti i potrepštine, koje će se prodavati od 9. do 16. prosinca. Prihodi koji se prikupe prodajom namijenjeni su za 90 obitelji o kojima skrbi sinjski Caritas.

AUKCIJA SLIKA

Poglavarstvo Grada Trilja, Udruga žena»Triljanka» i Udruga žena «Katarina Zrinska» iz Trilja organiziraju aukciju slika članova Likovne udruge «Tilurij» iz Trilja. Prikupljena sredstva novčana iskoristit će za nabavku glazbenih instrumenata za potrebe glazbene škole u Trilju. Aukcija će biti popraćena vokalno-glazbenim koncertom na kojem će sudjelovati Jelena Grubišić čabo-sopran, Leon Cebovski-bariton,Vladimir Garić-tenor,Marko Lasić-tzenor, te učenici Osnovne glazbene škole Jakova Gotovca iz Sinja. Aukcija će se održati u subotu s početkom u 19 sati u triljskom kinu.

OBAVIJEST

U organizaciji UNICEF-a u sinjskoj ispostavi županijskog doma zdravlja, od lipnja ove godine održavaju se besplatni tečajevi vježbanja - baby fitnes, za djecu starosti do šest mjeseci. Tečajevi se održavaju u okviru UNICEF-ovog programa «Prve tri su najvažnije», a održavat će se i tijekom prosinca. Od početka iduće godine provodit će se samostalno unutar Doma zdravlja. Ovim programom nastavljena je suradnja sinjskog Doma zdravlja s UNICEF-om koja traje već 10 - tak godina.
Obavještavaju se roditelji da je termin za Baby fitness, koji se održava u dvorani za korektivnu gimnastiku, 5. prosinca. Sve dodatne informacije, kao i predbilježbe, mogu se dobiti kod više medicinske sestre Mire Talaje, na broj mobitela 098/ 913 67 76.

IZLOžBA

Večeras će se u Galeriji Galiotović u Sinju, otvoriti izložba slika- ulje na platnu Ivana Krstulovića, ova izložba u ovom izložbenom prostoru trajat će desetak dana.

SPORT

Večeras u 20 sati u sinjskoj dvorani igra se susret posljednjeg kola 2. rukometne lige za rukometašice između Cetine i Sinja. Ovo je i derbi susret koji će odlučiti o prvaku jeseni u drugoligaškoj konkurenciji.

Sutra s početkom u 19 sati u Sinju se igra susret 8. kola A1 košarkaške lige između Alkara i Osijeka.

U organizaciji Udruge za mali nogomet Grada Sinja ove godine održat će se 26. Božićno-Novogodišnji turnir Sinj 2007. godine. Prijave se vrše do 17 prosinca do 18 sati. Sve informacije i prijave mogu se ostvariti putem telefona o98-740-306 i 098-132-9083.