Ponedjeljak, 4.12.2006.

JAVNI POZIV

Poglavarstvo Grada Sinja i Gospodarska zona Kukuzovac d.o.o. Sinj, objavljuju :


J A V N I P O Z I Vza upućivanje pisama namjere o kupnji/osnivanju prava građenja
na zemljištu u Gospodarskoj zoni Kukuzovac - Sinj
...

PEDESETA GODIšNJICA SINJSKOG PUčKOG KAZALIšTA

Pučko kazalište Sinj slavi pedesetu godišnjicu osnutka. Tim povodom sutra će u Galeriji Galiotović, u 19,00 sati otvoriti izložba fotografija i plakata nastalih tijekom 50 godina rada sinjskog kazališta. Izložba će biti otvorena do 24. prosinca. Pripremaju se i dvije predstave koje će se održati u sinjskom kinu. Prva je «Večer čehova» i izvest će se u petak, 08. prosinca, a 15. prosinca izvest će se stara sinjska predstava «Dujo Manzan i Mate Manistra». Svečana skupština Pučkog kazališta Sinj održat će se 22. prosinca a na njoj će se dodijeliti priznanja zaslužnim članovima.

HUMANITARNA AKCIJA

U crkvenom dvorištu u Sinju prikupljaju se predmeti za prodaju na Božićnom humanitarnom sajmu za humanitarno djelovanje Caritasa Gospe Sinjske. Predmeti će se prikupljati do 9. prosinca, u vremenu od 9,00 do 19,00 sati, a mogu se donijeti nova odjeća i obuća, novi ili rabljeni ukrasni predmeti, kućanski aparati, ogrjev i druge potrepštine koje će se prodavati na Božićnom humanitarnom sajmu od 10. do 17. prosinca.
Akcija se može podržati i izravnom uplatom novčanih sredstava na žiro - račun otvoren u Splitskoj banci, na broj 2330003 - 1100061215 s naznakom «za humanitarni sajam».

KINO DANAS

U sinjskom kinu još samo večeras u 20,00 sati možete pogledati hit komediju Borat.

SPORT

Košarkaši Alkara u zadarskim Jazinama U SUSRETU A1 košarkaške lige poraženi su od Borik Puntamike 101:91.

Košarkaši Triljske Cetine u svojoj dvorani praženi su od ekipe Mislava rezultatom 82:66.

U drugoligaškom rukometnom natjecanju triljska Cetinka igrala je u Solinu protiv domaćina rezultatom 29:29,a u istom natjecanju Kamičak je poražen u Opuzenu od Opuzena 29:20.

Odbojkašice Sinja u Zadru su poražene od ekipe Donata 3:1 u setovima.

Malonogometaši Torcide Gilić prom pobijedili su u drugoligaškom derbiju Solin 8:4.

SJEDNICA GRADSKOG POGLAVARSTVA GRADA SINJA

Zakazana je 43. sjednica Gradskog poglavarstva Grada Sinja za dan 05. prosinca 2006.g. (utorak) s početkom u 13,00 sati u prostorima Gradske vijećnice Grada Sinja sa slijedećim dnevnim redom:

...