Utorak, 4.10.2016.

Sinj, centar grada, prodaje se 2. kat i potkrovlje kuće te manja samostojeća kuća

Sinj, centar grada, prodaje se 2. kat i potkrovlje kuće te manja samostojeća kuća. Peterosoban stan se nalazi na 2. katu kuće i površine je 136 m2, potkrovlje je renovirano i površine je cca. 80 m2 i ima izlaz na terasu površine 50 m2.
Opširnije...

Udruga Srma: Počinju kreativne radionice za djecu i žene!


U Udruzi Srma u Sinju od srijede, 5. listopada, kreću kreativne radionice za djecu i za odrasle.

Kreativne radionice za djecu odvijat će se srijedom od 17 do 18,15 sati u Udruzi Srma. Planirana je likovna radionica, rad u glini, kreativna svaštara, radionica ručnog rada, izrade igračaka i ostali kreativni sadržaji.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Promocija monografije ‘Glavice, Gospin perivoj’

Sutra, 5. listopada u 17 sati, u Crkvi sv. Ivana u Glavicama, održat će se promocija monografije dr. sc. fra Miroslava Modrića ‘Glavice, Gospin perivoj’.

Monografija sadrži preko 550 stranica s velikim brojem značajnih povijesnih dokumenata i fotografija, a fra Miroslav Modrić obradio je značajni dio povijesti rodnog mjesta.

Monografiju će predstaviti dr. sc. Josip Vrandečić, profesor, don Darko Poljak, župnik u Marini, s. Natanaela Radinović, vjeroučiteljica i fra Gabrijel Jurišić, urednik izdanja Zbornika ‘Kačić’. Moderator predstavljanja bit će fra Perica Maslać, župnik Gospe Sinjske.

Nakon predstavljanja knjige, održat će se sveta misa za sve pokojnike.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Otvoren 7. Festival znanosti Sinj


U prepunoj kongresnoj dvorani Alkarskih dvora sinoć je svečano otvoren 7. Festival znanosti Sinj. Narednih nekoliko dana 15 priznatih znanstvenika će na zanimljiv i razumljiv način građanima i učenicima približiti znanost.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR