Petak, 4.10.2013.

U Sinju održan ‘Sajam mogućnosti’Policijska uprava splitsko-dalmatinska i Grad Sinj provode preventivni program u osnovnim školama pod nazivom ‘Zajedno više možemo’. Danas je u Sinju održana druga komponenta ovog programa, pod nazivom ‘Sajam mogućnosti’. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Vugdelija večeras boksa u Belgiji

Pred Stjepanom Vugdelijom večeras je najteži profesionalni meč do sada.

Naime, ovaj snažni boksač iz Otoka, koji nastupa za BK Joker, večeras će u belgijskom Genku odmjeriti snage protiv iskusnog turskog boksača Ismaila Abdoula. Borba do 91 kilograma dogovorena je u osam rundi.

Nakon Vugdelijinih nastupa u Splitu i Sinju, protiv boksača iz Austrije, Mađarske i Srbije, ovo je zasigurno najteži ispit u dosadašnjoj profesionalnoj karijeri. Naime, njegov protivnik dobro je poznat u profesionalnom boksu, posebno u ovoj kategoriji. Abudual je do sada imao upsjeha boksajući protiv boksača koji spadaju u sam vrh ove kategorije, kao što su Huck, Haye, Hernades i ostali. Međutim, poznavajući Stjepana Vugdeliju, njegovu upornost i snagu, očekujemo pravu borbu i njegovu najznačajniju pobjedu u dosadašnjoj profesionalnoj karijeri.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Akcija darivanja krvi u Otoku

Gradsko društvo Crvenog križa Sinj, Klub dragovoljnih davatelja krvi Otok i Motoklub ‘Noćna mora’ organiziraju akciju darivanja krvi u Otoku.
Akcija će se održati u subotu, 5. listopada, od 9 do 13 sati u restoranu Džimbeg. Organizatori pozivaju sve zdrave osobe od 18 do 65 godina starosti da došu na akciju i daruju krv, kako bi se prikupio što veći broj doza za potrebe Odjela za transfuziju KBC-a Split.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

U sinjskom kinu počinju projekcije u digitalnom obliku

Sinjsko gradsko kino danas počinje s projekcijama u digitalnom obliku na novoj kino opremi. Prva digitalna projekcija bit će u 18 sati i 30 minuta, a prikazivat će se animirani film ‘Turbo’. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR