Četvrtak, 4.10.2007.

BLAGDAN GOSPE OD KRUNICE

U nedjelju je blagdan Gospe od krunice - Gospe Rožarice, koja se slavi u župi svetoga Nikole Bajagić - Obrovac. Za proslavu svoje suzaštitnice vjernici se pripremaju trodnevnom duhovnom obnovom. Od danas do subote, u 17,00 sati molit će se krunica, poslije koje će biti sveta misa i prigodna propovijed. Duhovnu obnovu predvodi mjesni župnik fra Luka Banić.
Svečano misno slavlje bit će u nedjelju u 10,30 sati, kada počinje procesija. Svetu misu će predvoditi fra Kristian Stipanović, župni vikar u Imotskom.

BLAGDAN SV. FRANJE ASIšKOGU crkvi čudotvorne Gospe duhovna je obnova povodom blagdana svetog Franje Asiškog, utemeljitelja franjevačkog reda, koja se odvija pod geslom «Sveti Franjo uči nas ljubiti Krista». Od 9 sati počelo je cjelodnevno klanjanje u crkvi, u 17 sati je zajedničko klanjanje s molitvom i pjesmom, a svečana sveta misa u čast sv. Franji služit će se u 18 sati. Misu predvodi i propovijeda gvardijan svetišta fra. Bože Vuleta.

OBAVIJEST

Djelatnici «Likomed-Veterine» danas i sutra na području grada Sinja obavljat će jesensku deratizaciju, polaganjem mamaka na bazi antikoagulanata 1. i 2. generacije na javne površine i u kanalizacijski sustav. Iz Likomeda mole građane da zatrovane mamke ne diraju i ne premještaju, a za sve dodatne informacije mogu se javiti na broj 701 - 400.

OBAVIJEST

U Osnovnoj glazbenoj školi Jakova Gotovca Sinj primaju se prijave kandidata za trubu. Prijave će se primati do utorka, u prostorijama škole, do početka audicije koja će početi u 12 sati i 30 minuta.

KINO DANAS

U sinjskom kinu i večeras se u 20,00 sati prikazuje francusko - poljsko - američka drama, misterija Davida Lincha -Unutarnje carstvo.