Utorak, 4.10.2005.

U SINJU PALO 15 LITARA KIšE PO METRU čETVORNOM

Sinj je jutros osvanuo s kišom i temperaturom od 14 stupnjeva Celzijevih. Nema dojava o poplavljenim površinama, iako je do sada palo 15 litara kiše po metru četvornom.

Iz HAK i policije upozoravaju pri vožnji mokrim i skliskim kolnicima. U pojedinim nizinskim područjima ima magle koja smanjuje vidljivost na stotinjak metara.

BLAGDAN SVETOG FRANJE ASIšKOG

Danas se obilježava blagda svetoga Franje Asiškog. Prethodile su mu mise kroz trodnevnicu u svetištu Gospe Sinjske. Posljepodnevni obred proslave u 18 sati u crkvi čudotvorne Gospe Sinjske predvodit će Fra Luka Tomašević.SJEDNICA GRADSKOG VIJEćA GRADA SINJA

Za dva dana slijedi 4. sjednica Gradskog vijeća, ističe predsjednik Mišo Varenina te dodaje kako će ubrzo doći do imenovanja, kao i razriješenja članova pojedinih odbora, upravnih vijeća, udruga iz saziva bivše vlasti.

Posebno će biti interesantno kroz točku prijedloga izmjene i dopune proračuna Grada Sinja za 2005. godinu, kaže gosp.Varenina, iz razloga što su mnoge stavke proračuna probijene od 20 pa čak i sto posto poput stavke za reprezentaciju i slično.

Sjednica Gradskog vijeća održat će se u četvrtak 6. listopada s početkom u 12 sati. Dodao je kako će se ubuduće gradski vijećnici redovitije sastajati zbog kvalitetnijeg rada vijećnika. Od posljednje sjednice gradskog vijeća proteklo je gotovo dva mjeseca.

VRIJEME

KIšA I NESTABILNO VRIJEME I U NASTAVKU DANA.TEMEPRATURA ZRAKA MALO ćE PORASTI.