Nedjelja, 4.09.2016.

Mihaela Jurković: ‘Svatko od vas jedan je Sancho Panza ovom šašavom Vitezu u borbi s Vjetrenjačama’U organizaciji moto klubova Apache Sinj i Sveti Nikola Brnaze, u vojarni Ivaniš Nelipić jučer je održan humanitarni koncert na kojem su se prikupljala sredstva za pomoć u liječenju 25-godišnje Mihaele Jurković iz Rude, koja boluje od multiple skleroze. Mihaela Jurković uputila je pismo zahvale svima koji su joj na bilo koji način pomogli.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Juniori osvojili broncu u Bukureštu


Mladi Sinjani Filip Jadrijević i Josip Gugić ostvarili su sjajan uspjeh na Balkanskom šampionatu u preponskom jahanju, koji se održava u Bukureštu.
Kao što smo ranije izvijestili, reprezentaciju Hrvatske u Bukureštu predvode izvrsni jahači, državni prvaci, alkari Denis Gugić i Andrija Hrgović koji je natječu u kategoriji seniora, dok su mladi Sinjani  Filip Jadrijević  i Josip Gugić dio juniorske reprezentacije u preponskom jahanju.
Kako nas je izvijestila potpredsjednica KGK ‘Alkar’ Sinj dr. Danica Ramljak, naša juniorska reprezentacija, u konkurenciji 9 zemalja, jučer je osvojila brončanu medalju.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR