Četvrtak, 4.07.2019.

U subotu završnica turnira u Brnazama

 

U subotu će se održati završnica 10. prvenstva Brnaza u nogometu. Kao što smo već ranije obavijestili do odgode je došlo zbog prerane smrti velikog prijatelja kluba pok. Dušana Klarića-Uče.

Raspored odigravanja utakmica ide po najavljenom rasporedu i to:

U 18 sati igra se utakmica za 3 mjesto između momčadi ‘Vučkovića’ i ‘Do bure’.

Finalna utakmica je na rasporedu u 19 sati, a sastaju se ‘Klarići’ i ‘Šabići’.

Organizator prvenstva Nk Brnaze ovim putem želi izraziti iskrenu sućut obitelji pok. Dušana Klarića – Uče.
Nakon odigranih utakmica slijedi dodjela pehara,medalja i ostalih nagrada.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sinjski prijevoznici omogućili besplatan prijevoz učenika i studenata

Sinjski autoprijevoznici Litre Tours i Promet Sinj studentima i učenicima koji putuju na relaciji Sinj – Split od 14. lipnja do 01. srpnja omogućili su besplatan prijevoz.

Naime, kako doznajemo od Željka Sesardića, višeg savjetnika u Gradu Sinju, besplatan prijevoz učenika i studenata Grad Sinj osigurao do kraja nastave u tekućoj školskoj godini odnosno do 14. lipnja.  Potpora Grada  izostala je za vrijeme studentskih ispitnih rokova u akademskoj godini, pa su sinjski prijevoznici samoinicijativno  studentima i učenicima omogućili besplatan prijevoz do početka srpnja. Kako doznajemo od direktora ovih tvrtki, Dražena Radalja i Anđelka Milanovića Litre, riječ je o uobičajenoj praksi kojom prijevoznici izlaze ususret korisnicima svojih usluga. Na pitanje postoji li mogućnost besplatnog prijevoza studentima za vrijeme ispitnih rokova u veljači, Radalj kaže kako još nisu razmišljali o tome, ali nije isključio tu mogućnost, dok Milanović Litre kaže da bi se prijevoz studenata u tom periodu mogao osigurati po povoljnijoj cijeni.

Željko Sesardić je napomenuo kako svi učenici i studenti koji imaju praksu tijekom srpnja i kolovoza mogu doći s potvrdom u Grad Sinj kako bi im se osigurao besplatan prijevoz i u ljetnim mjesecima.
IZVOR: WWW.FERATA.HR