Nedjelja, 4.07.2010.

Međunarodni kickboxing kup "PLITVICE 2010."Jučer, 3. srpnja 2010. g., je u športskoj dvorani "Srednje škole Plitvička jezera" u Korenici u organizaciji KBK "ŠKORPION" - Zagreb i Hrvatskog kickboxing saveza održan Međunarodni kickboxing kup "PLITVICE 2010." svih uzrasta u semi i light contactu. Osim Hrvatskih , na kupu su još sudjelovali i takmičari iz BiH i Slovenije.
Takmičenje se održavalo po pravilima Hrvatskog kickboxing Saveza.
Na kupu su nastupili i 11 članova Kickboxing kluba "KNEZ" - Sinj , te postigli odlične rezultate.
Naglasak na takmičenje je sudjelovanje po prvi puta naših takmičara u kategoriji dječaka i djevojčica, te postignutim izvanrednim rezultatima......

Obavijest

Jučer, 3. srpnja, u 20 sati u prostorijama Kluba navijača "Sinjski Maligani" održano je izvlačenje parova za malonogometni turnir u organizaciji Maligana. Za turnir se prijavilo ukupno 42 ekipe što je ujedno i rekord što se tiče turnira na male branke u Sinju i šire. Otvaranje turnira je u ponedjeljak, 5. srpnja u 19 sati kada igra branitelj naslova ekipa B-53 protiv Portala. Prva utakmica pretkola igra se isti dan, s početkom u 20 sati na košarkaškom igralištu kod kina gdje će snage odmjeriti ŠD Branitelj 2 i Markulin Bus. U 21 sat igraju Narkotik protiv Prirodne katastrofe, a posljednja utakmica prvog dana odigrat će se u 22 sata između Torcide Otok i ekipe Nestali za 60 sekundi.