Srijeda, 4.07.2007.

"NACIONALNA IZLOžBA PASA SVIH PASMINA SINJ 2007."


foto: HKS

HRVATSKI KINOLOšKI SAVEZ
I
KINOLOšKO DRUšTVO SINJ


NACIONALNA IZLOžBA PASA
SVIH PASMINA

04.08.2007.

HIPODROM SINJ

PRIJAVE DO:
20.07.2007.

informacije na e-mail:mladar@gmail.com
...

ZAVRšEN PRVI UPISNI KRUG U PRVE RAZREDE SREDNJIH šKOLA

Završen je prvi upisni krug ljetnog upisnog roka u prvi razred srednjih škola u školskoj godini 2007/2008. U gimnaziji Dinka šimunovića popunjeno je svih 90 mjesta u program opće gimnazije. U franjevačkoj klasičnoj gimnaziji ponuđena su dva programa i to klasični i jezični. Nakon prvog upisnog kruga nepopunjeno je ostalo 6 mjesta u programu jezične te 13 mjesta u programu klasične gimnazije.

U tehničko industrijskoj školi Ruđera Boškovića za drugi upisni rok ostalo je nepopunjeno 21 mjesto za trogodišnje zanimanje stolar, pet slobodnih mjesta je u tokarima dok su po dva mjesta za drugi upisni rok ostala u vozačima i bravarima. Ravnatelj škole Jozo Radić napominje kako su učenici dužni na upis donijeti ugovor o naukovanju i liječničku potvrdu.

U srednjoj strukovnoj školi Josipa Bana Jelačića kako se očekivao popunjeni su kapaciteti četvorogodišnjih zanimanja, dok još 10 slobodnih mjesta ima za zanimanje konobar te 25 mjesta u zanimanju krojač.

Drugi upisni krug bit će u ponedjeljak 9. srpnja, a rezultati će biti objavljeni 10. srpnja.

AKCIJA TZ GRADA SINJA

U okviru projekta «Volim Hrvatsku» pod geslom «više cvijeća- manje smeća» i ove godine Turistička zajednica Grada Sinja provodi akciju za izbor najljepše okućnice i najljepšeg balkona na području grada. Svi zainteresirani mogu se javiti na broj telefona 826-352.

OBAVIJEST

Djelatnici «Likomed-veterine» u općini Otok sutra, 5. srpnja, i u petak obavljat će drugu po redu larvicidnu dezinfekciju komaraca polaganjem kompresa u septičke jame domaćinstava. Mole se stanovnici da u navedene dane budu doma kako bi se dezinfekcija mogla obaviti. U slučaju da se iz bilo kojeg razloga ne obavi, mještani se mogu javiti na broj telefona 701-400 kako bi se naknadno izvršila.

KINO DANAS

U sinjskom kinu i danas se prikazuje britanska komedija MR Bean na praznicima. U glavnoj ulozi Rowan Atkinson. Početak je u 20 sati i 45 minuta.