Srijeda, 4.06.2014.

Osnivanje Veteranskog ragbi klub ‘Veterani’ Sinj

Sutra će se održati osnivačka Skupština Veteranskog ragbi kluba ‘Veterani’ Sinj.
Skupština će se održati u prostorijama Veterana 126. brigade s početkom u 19 sati. Ovim putem pozivaju se svi veterani ragbi kluba ‘Sinj’ da dođu na osnivačku Skupštinu. Kako doznajemo, prva aktivnost Veteranskog kluba ‘Sinj’ bit će sudjelovanje na turniru veterana u Sisku, koji će se održati u subotu, 7. lipnja.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

U okviru programa ‘Obilazak bojnišnica’ organiziran posjet Plitvicama i Gospiću


U sklopu provedbe programa Udruge ‘Obilazak bojišnica’ članovi Udruge roditelja i udovica poginulih branitelja Domovinskog rata grada Sinja i Cetinske krajine i Udruge djece poginulih i smrtno stradalih branitelja Cetinskie krajine dana 31. svibnja 2014. godine posjetili su Spomen obilježje prve žrtve Domovinskog rata Josipa Jovića i Gospić.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Dani otvorenih vrata udruge Srma

Srma organizira Dane otvorenih vrata, koji će se održati 5. i 6. lipnja u prostorijama Udruge u Galeriji Galiotović, Brnaška 44, Sinj.
Prvoga dana, 5. lipnja, od 9 do 13 sati građani će se moći upoznati s besplatnim pravnim savjetovalištem – pružanjem pravnih informacija, savjeta i pomoći. U isto vrijeme vršit će se upis novih volontera u okviru Lokalnog volonterskog centra Sinj.
U petak, 6. lipnja, od 17 do 19 sati Srma priprema besplatne kreativne radionice za djecu – slikanje, glina i kreativna svaštara.
IZVOR: WWW.FERATA.HR