Ponedjeljak, 4.06.2012.

Sport

Pobjedom u dramatičnoj te izuzetno zanimljivoj utakmici nad Torcidom Otok C.B. Litre, MNK Sutina se plasirala u finale, čime je opravdala status favorita, dok je u drugom polufinalnom susretu Š.D. Branitelj svladao Kamen Buljan Nino term, što znači da će isti protivnici narednog vikenda razigrati za jedno preostalo mjesto u finalu.
TORCIDA OTOK C.B. LITRE - MNK SUTINA 3:5 (3:0)
(M.Samardžić, S. Banić-Škojo, J.Pavela – I.Stričević 3, S.Vrdoljak, A.Piplica)

U vrlo uzbudljivoj utakmici, prepunoj naboja i velikih prilika u kojoj se dogodio veliki, dosad neviđeni preokret koji je trajao tri minute zasluženo je slavila momčad MNK Sutine i tako se plasirala u finale doigravanja. Apsolutno najbolji igrač utakmice bio je Ivan Stričević koji je u rasponu od tri minute postigao hattrick.
Utakmicu sudili: Alen Kovačić i Tomislav Šentija

KAMEN BULJAN NINO TERM – Š.D. BRANITELJ 4:6 (2:4)
(S.Pavić, J.Buljan,D.Ramljak – J.Lucić 3, M.Lucić, S.Perić, T.Perković)
U drugoj utakmici potpuno zasluženo je slavila momčad Š.D. Branitelj i tako odluku o drugom finalistu odgodila za sljedeći vikend.
Utakmicu sudili: Alen Kovačić i Tomislav Šentija


U drugom kolu Prvenstva Brnaza, koje se odigrao proteklog vikenda, do uvjerljivih pobjeda stigli su momčadi Vučkovića te Holcerovih dikana, dok su se pobjedi također radovala momčad Ispod strane, doduše u dosta zanimljivijem i neizvjesnijem susretu nego što je to bio slučaj s ostalim 'bodonošama'. Jedini susret u kojem nije bilo pobjednika odigran je između momčadi Livadara i Garaže Šabići, dok je ovog kola pauzirala momčad Klarića.
Rezultati drugog kola:
Vučkovići – Vukasovići 11:0
Ispod strane – Južna strana 4:2
Livadari – Garaža Šabići 2:2
Holcerovi dikani – Do bure 5:0
Klarići - slobodni

IZVOR: WWW.FERATA.HR

Posjet obitelji Evans u VrliciPrekrasan nedjeljni dan. Ovaj put nas osmero u dva obiteljska automobila u 'ekspediciji' Sinj, Otišić, Maovice i Vrlika do Kijeva, a zatim starom Napoleonovom cestom kroz Suvopolje, kanjonom Krčića do Knina. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Bazen pred otvaranjemRadovi na pripremama za otvaranje Gradskog bazena Sinj u punom su jeku. Nakon što je ovoga vikenda iz bazena ispuštena voda, jutros je počelo čišćenje bazenske školjke, koja će se novom vodom puniti sljedeća dva dana. Sezona kupanja počet će, prema najavama dogradonačelnika Zorana Vujanovića, 15. lipnja. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Privremena regulacija prometa

U tijeku su radovi na izgradnji razdjelnog kanalizacijskog sustava u sjevero-zapadnom dijelu Grada Sinja, koji obuhvaća i rekonstrukciju oborinske kanalizacije u ulici Ante Starčevića. Zbog toga će se od 04. do 11. lipnja primjenjivati privremena regulacija prometa, na način, da se postavljanjem semafora omogućuje naizmjenično korištenje jednog kolnog traka od mosta na Ćosinu potoku u ulici A.Starčevića do spoja sa ulicom A.K. Matasa.
Molimo sugrađane za strpljenje i razumijevanje.

IZVOR: WWW.FERATA.HR