Srijeda, 4.04.2012.

Obavijest

Dana 05. i 06. travnja (četvrtak i petak) 2012. godine u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa dijelit će se uskršnji poklon paketi korisnicima pomoći za uzdržavanje Centra za socijalnu skrb Sinj koji imaju prebivalište na području Grada Sinja. Poklon pakete osigurao je Grad Sinj u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa.
Podjela će se vršiti:
-u četvrtak, 5. 04. od 10:00 do 20:00 sati
-u petak, 6. 04. od 08:00 do 12:00 sati
uz obvezno predočenje osobne iskaznice korisnika pomoći.
IZVOR: WWW.SINJ.HR

Sport

Danas se igraju susreti 22. kola 2. HNL u kojem Junak na Gradskom stadionu od 16 sati dočekuje momčad Marsonije 1909 iz Slavonskog Broda.

Košarkaši Alkara večeras igraju iznimno važnu utakmicu za očuvanje prvoligaškog statusa. Od 19 sati i 30 minuta u sinjskoj sportskoj dvorani ugostit će momčad Vrijednosnice Darda
IZVOR: WWW.FERATA.HR

D. Bezić vodi temeljni ogranak HDZ-aU sinjskom kinu sinoć je održana izborna skupština temeljnog ogranka HDZ-a Sinj. Za novog predsjednika izabran je Denis Bezić. Za mjesto predsjednika kandidirali su se još Petar Pavlović i Anita Šimić Poljak, no 124 člana odlučila su kako će na čelu temeljnog ogranka sinjskog HDZ-a biti Denis Bezić.
Osim predsjednika, na sinoćnjoj skupštini izabrano je i 8 članova temeljnog ogranka te 22 delegata za gradsku Skupštinu koja će se održati 13. travnja.
Kako saznajemo, nitko od odabranih delegata nije istaknuo kandidaturu za predsjednika Gradske organizacije HDZ-a Sinj.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Poklon-paketi za Otočane

Povodom najvećeg katoličkog blagdana Uskrsa, članovi Udruge Sv. Vinka Paulskog u Otoku će dijeliti uskršnje poklon-pakete. Pravo na poklon-pakete imaju korisnici pomoći za uzdržavanje s područja općine Otok koji su u evidenciji Centra za socijalnu skrb Sinj. Podjela će se vršiti na otočkoj tržnici u vremenu od 08 do 13 sati, a prilikom preuzimanja paketa korisnici su dužni predočiti osobnu iskaznicu.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Kronika 192

Jučer je dovršeno je kriminalističko istraživanje nad  25-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je u od rujna 2011. do 24. ožujka 2012. u Vojniću Sinjskom, iz spremišta otuđio razni alat i druge predmete. Slijedi mu odgovarajuća kaznena prijava.
IZVOR: PU SD