Srijeda, 4.03.2015.

Održana redovna skupština LAG Cetinska krajina

Prošloga tjedna u Sinju je održana redovna Skupština Lokalne Akcijske Grupe ‘Cetinska krajina’, na kojojs u nazočili svi članovi koji su platili članarinu za godine svog članstva u udruzi. Oni koji to nisu učinili do termina održavanja Skupštine, izgubili su status članstva temeljem statuta LAG-a Cetinska krajina. Tako su od ukupnih 89 članova LAG-a Cetinska krajina koji su do sjednice zadržali status članstva na sjednici Skupštine prisustvovala njih 54.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Izbori za mjesne odbore u Općini Otok

Načelnik Općine Otok Branko Samardžić donio je odluku o raspisivanju izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području Općine Otok.
U mjesnim odborima Gala, Otok, Ruda i Udovičići birat će se po 7 članova vijeća.  Provedbe izbora biti će u nedjelju, 8. ožujka 2015. godine. Pravovremenu i pravovaljanu Kandidacijsku listu za izbor članova vijeća mjesnih odbora za sve mjesne odbore prijavila je jedino Hrvatska demokratska zajednica (HDZ).
Pozivaju se svi birači sa područja Općine Otok da ostvare svoje pravo glasovanja i da 8. ožujka iziđu na izbore za članove vijeća mjesnih odbora.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Još jedan sjajan uspjeh sinjskih biciklistaU nedjelju, 1. ožujka, na stazi ‘Black Mountain’ u organizaciji BBK ‘Pakoštane’ održano je 9. kolo XC zimske lige Dalmacije.
Po pravom proljetnom vremenu u utrci je sudjelovalo 140 biciklista koji su se natjecali u dvije kategorije. U kategoriji ‘Rekreacija’ mladi članovi Biciklističkog kluba ‘Vlaji’ Sinj opet su ostvarili vrhunske rezutate. Prvo mjesto osvojio je Roko Pavlinusicć, a četvrto Marko Babic ( 1. mjesto do 17. god.). Dodjela medalja gotovo da više ne prolazi bez ovog mladog dvojca, koji je zaslužio sve pohvale.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR