Četvrtak, 4.03.2010.

Obavijest

Mobilno vozilo policijske postaje Sinj od sljedećeg četvrtka biti će u Vrlici na parkiralištu u ulici Bana Berislavića. Građani s tog područja moći će izvršiti niz  usluga za koje bi morali dolaziti u Sinj.

Sajam Gast u Splitu

Na županijskom štandu na sajmu Gast u Splitu, među 22 poljoprivredna proizvođača i zadruge koje koriste neke od poticajnih mjera i sredstava od Županije, predstavit će se samo dva proizvođača iz našega kraja, i to sirana Batlan iz Otoka i Braniteljska zadruga Vučipolje.
Na zasebnom štandu, u hali drvne industrije, predstavit će se i tvrtka Naprijed Sinj.

Obavijest

Dječji vrtić „Trilj“ uputio je obavijest o početku rada „Male škole“. Roditelji djece koja ne pohađaju vrtić, a rođeni su do 01. travnja 2004. trebaju se javiti u vrtić ili na telefon 832-333 do 05. ožujka. Prijave za program male škole u vrtiću Žabica iz Otoka podnose se do 20.03.2010.

Akcija darivanja krvi u Otoku

Gradsko društvo Crvenog križa Sinj u subotu, 6. ožujka, organizira 4. ovogodišnju akciju darivanja krvi. Akcija će se održati u Otoku, u sali Džimbeg, od 9 do 13 sati. Suorganizatori su Moto klub Noćna mora Otok i Klub dragovoljnih davatelja krvi Otok.

Stanje na cestama

Od 13,15 sati, dionica autoceste A 1, između čvorova Sveti Rok i Maslenica zatvorena je za sav promet, zbog bure.

Snijeg pada u Lici i Gorskom kotaru, dok su u ostalom dijelu zemlje kolnici mokri ili vlažni, te skliski od kiše, a u priobalju puše bura. Dionicom autoceste A 1, od čvora Gospić do tunela Sveti Rok, vozi se uz ograničenje brzine od 40 km/h, zbog snijega. Upozoravamo vozače da na put kroz Gorski kotar i Liku ne kreću bez zimske opreme, te da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama. Trenutno nema slobodnog pravca za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama na relacijama iz unutrašnjosti prema Dalmaciji, i obrnuto. ...