Ponedjeljak, 4.02.2019.

Sjajan nastup Ivana Bezića i Dominika Župe u Sloveniji


Proteklog vikenda dva hrabra sinjska dječaka nastupili su na međunarodnom natjecanju Apolon open 2019 Maribor (SLO), na kojem se okupilo 510 natjecatelja iz 10 zemalja.
Sinjanin Ivan Bezić je dobrim borbama i pobjedama ušao je u finale u kojem je u ravnopravnoj borbi došao do odličnog 2. mjesta i zasluženo osvojio srebrenu medalju, dok je Dicmanjanin Dominik Župa u najbrojnijoj kategoriji s dvije pobjede i dva poraza ostao na diobi 7. mjesta.
‘Hvala trenerima Slavku Preradoviću iz judo kluba Pujanke Split i Marinu Sikirici iz judo kluba Alkar Sinj na dobroj organizaciji, a posebno veliko hvala treneru Marinu na razumijevanju i potpori tijekom turnira’, poručuju mladi judaši.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Obavijest o zamućenju vode

Iz Vodovoda i odvodnje Cetinskr krajine upozorili su na zamućenje vode.
Naime, velika količina kiše koja je jučer pala uzrokovala je zamućenje vode na vodozahvatima Ruda i Kosinac iznad maksimalno dozvoljene koncentracije za mutnoću. Zamućena voda s vodozahvata pristiže u vodoopskrbnu mrežu na području Sinja, Trilja, Otoka, Dicma i i dio Hrvaca.
Voda se uredno dezinficira i analizira, a zbog mjera predostrožnosti preporuča se prokuhavanje vode za piće djece, starijih i kroničnih bolesnika. Mjere preporuke ostaju do normalizacije stanja.
IZVOR: WWW.FERATA.HR