Četvrtak, 4.02.2016.

Konstituirajući sastanak koordinacije LAG-ova Srednjeg i Južnog Jadrana

Dana 02. veljače 2016. u Zadvarju (ured LAG-a ‘Adrion’) održan je konstituirajući sastanak koordinacije LAG-ova Srednjeg i Južnog Jadrana (Zadarska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska, Dubrovačko-neretvanska županija) unutar Hrvatske mreže za ruralni razvoj.
Na sastanku su dogovoreni okviri djelovanja platforme LAG-ova koji će biti sastavljeni od koordinacija 5 regija sa svojim koordinatorima i jednim nacionalnim koordinatorom. Glavna zadaća koordinacije LAG-ova je razvijanje partnerskih odnosa i mehanizama suradnje sa zadaćom pomoći dionicima lokalnog prostora, a sve u cilju razvoja na područjima LAG-ova.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

‘Naše malo misto’ donosi reportažu iz SoldićaNa programu Hit radija danas u 13 sati je još jedna emisija ‘Naše malo misto’ u kojoj, između ostaloga, donosimo reportažu iz hrvatačkog naselja Satrić.
Među slušateljima koji nas najčešće zovu u emisiju Naše malo misto je gospodin Slavko Soldić iz Satrića, koji je ukazivao na probleme oko nedovršetka izgradnje mrtvačnice, nepostojanju table s toponimom za to hrvatačko naselje, nepostojanju javne rasvjete … .
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR