Subota, 4.02.2012.

Dodatni problemi zbog snijega

Tijekom noći i jutra na području Cetinskog kraja pao je novi snijeg koji je pričinio velike probleme u odvijanju prometa i isporuci električne energije. U pojedinim djelovima Cetinskog kraja palo je više od 1 metra snijega, a nanosi uz prometnice visoki su i 1.5 - 2 metra. Na terenu se nalazi šest ekipa sinjske Nadcestarije koji čiste ceste prema prioritetu – državne, županijske pa lokalne ceste. U tretiranju cesta dodatno im otežava to što snijeg ne prestaje padati pa ceste moraju čistiti u nekoliko navrata. Djelatnici JKP 'Vodovod i čistoća' Sinj i danas čiste središte grada i prilaze javnim ustanovama.

Jutros u 5 sati i 51 minutu došlo je do velikog kvara na trafostanici u krugu PC Konzum, pa su stanovnici okolnih ulica bez isporuke električne energije. Djelatnici sinjskog pogona HEP-a su na terenu i otklanjaju kvar, a za sada nije poznato kada bi kvar trebao biti saniran.

U sinjskoj Hitnoj pomoći izvijestili su nas kako su jučer i jutros imali dosta intervencija zbog padova i lomova. Još jednom su uputili apel građanima da ne izlaze iz svojih domova ukoliko nemaju hitnih potreba ili obaveza.

Podsjećamo, Stožer za zaštitu i spašavanje Grada Sinja od jučer je uveo dežurstva, a građani u potrebi mogu se javiti na broj mobitela 098/346-727.

Zbog snježnog nevremena i Općina Dicmo organizirala je Stožer za mještane u potrebi. Na raspolaganju je jedno vatrogasno vozilo. Mještani u potrebi za pomoć se mogu obratiti na broj dicmanjskog DVD-a 099/686-1727 ili načelniku Općine Josipu Siliću na broj 098/322-708.

IZVOR: WWW.FERATA.HR

UMN SINJ: Odgođeno 14. kolo

SINJ – Zbog vremenskih neprilika koje  su  zahvatile  Sinj i Cetinsku krajinu iz Udruga za mali nogomet grada Sinja su dali obavijest da se odgađa 14.kolo lige koje se trebalo igrati danas i sutra.
O terminu odigravanja 14. kola UMN Sinj će na vrijeme obavijestiti.
IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM

Stožer ZS-a uveo dežurstvo



Stožer za zaštitu i spašavanje Grada Sinja obavijestio je kako su uveli dežurstva. Građani u potrebi mogu se javiti na broj mobitela 098/346-727.
IZVOR: WWW.FERATA.HR