Četvrtak, 4.01.2018.

‘Pastoralni kalendar’ Župe Gospe SinjskeŽupa Gospe Sinjske objavila je ‘Pastoralni kalendar’ za 2018 godinu.
Kalendar obuhvaća razdoblje od 1. siječnja do 31. prosinca 2018. godine, a sadrži popis slavlja i važnih događanja u crkvi Gospe Sinjske. U župnom uredu župljani i ostale stranke na vrijeme mogu tražiti upis termina, slijedeći upute pastoralnog osoblja.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Gradska sportska dvorana konačno se otvara za Uskrs?Sportska dvorana, koja je već godinama kamen spoticanja na sinjskoj političkoj sceni, u travnju bi konačno trebala otvoriti svoja vrata za korisnike.
Podsjećamo, u listopadu 2013. godine pokojni gradonačelnik Ivica Glavan položio je kamen temeljac te je tom prilikom najavio kako će dvorana biti završena u rujnu 2014. godine. Međutim, radovi su se odužili, a zbog kašnjenja radova gradonačelnica Kristina Križanac početkom 2016. godine raskinula je ugovor s tadašnjim izvođačem radova – zajedničkim ponuditeljem ‘Poljud vile’ Split i ‘Cetina d.d.’ Sinj. Nakon toga je raspisana nova javna nabava, za izvođača radova izabrana tvrtka ‘Inero d.o.o.’ Split, a novim troškovnikom, koji je obuhvaćao kompletno opremanje dvorane, cijena izgradnje porasla je na više od 18 milijuna kuna.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR