Utorak, 4.01.2005.

GRADONAčELNIK GRADA SINJA U POSJETU SINJSKOM RODILIšTU

Sinjski gradonačelnik sa suradnicima danas je posjetio sinjsko rodilište gdje je prvoj rodilji u 2005 godini s područja Sinja gospođi Anđelki Kodžoman uručio cvijeće i 1.000 kuna.
U sinjskom rodilištu od Nove godine rodile su se 4 bebe. Prema odluci gradskog vijeća svaka rodilja s područja Sinja ubuduće će kao pripomoć za dijete dobiti po 1.000 kuna.
U Sinjskom rodilištu, kako nam je potvrdila dr. Anka Danolić u 2004. godini rođeno je 389 beba, što je u odnosu na 2003. više od 30. Ukupno je rođeno 221 muške, te 178 ženske djece.

NIžE CIJENE DIZELA I LOžIVOG ULJA

Maloprodajne cijene dizelskog i loživog ulja u prvom će se tjednu nove godine na Ininim benzinskim postajama prodavati po nižim cijenama, izvijestili su iz Ine. Eurodizel će se prodavati po 6 kuna i 18 lipa po litri, dizel po 6,04, dok je cijena plavog dizela samnjena sa 3,51 na 3,36 kuna. Cijena litre loživog ulja ekstra lakog smanjena je s 3,65 na 3,48 kuna.

OBAVIJEST ZA čLANOVE BIRAčKIH ODBORA

Obavještavaju se svi koji su radili u biračkim odborima da sutra 5 ili u petak 7 siječnja dođu u računovodstvo suda od 8-11 sati kako bi predignuli naknadu za rad.

PREDSJEDNIčKI IZBORI

Prema nepotpunim i neslužbenim rezultatima državnog izbornog povjerenstva Stjepan Mesić je osvojio 48,92% glasova, a Jadranka Kosor 20,30% glasova izašlih birača....

SPORT

Donosimo rezultate jučerašnjih utakmica drugog kola malonogometnog turnira u Sinju i Trilju:...

KINO DANAS

Još samo večeras igra povijesni spektakl Aleksandar Veliki i to u 17 i 20 sati.

OBAVIJEST IZ VODOVODA I čISTOćE

Iz Sinjskog Vodovoda i čistoće umoljavaju građane da Božićne jelke ne bacaju u kontejnere nego da ih odlože pored kanti za smeće ili kontejnera odakle će ih djelatnici u sljedćea dva dana odvesti na otpad.

VRIJEME

Prevladava sunčano i prohladno vrijeme. Prema najavama meteorologa slično vrijeme zadržat će se do kraja dana. Najviša dnevna temperatura od 12 do 15 stupnjeva.