Utorak, 3.12.2013.

ČETVRTAK 5.12.2013. – OBILJEŽAVANJE MEĐUNARODNOG DANA VOLONTERA U CETINSKOJ KRAJINI

Udruga Srma obilježava Međunarodni dan volontera 5.12.  akcijom promocije volonterstva kroz obilazak gradova i općina na području Cetinske krajine.
Akcija obilježavanja Dana volontera provest će se s početkom u 10 sati u Sinju, Hrvacama, Otoku i Dicmu, te s početkom u 11 sati u Trilju i Vrlici.
Pozivaju se Udruge i drugi organizatori volontiranja da se pridruže akciji tijekom koje će se dijeliti kalendari volonterskih aktivnosti za 2014.g. u kojem je svoje potrebe za volonterima objavilo 19 organizatora volontiranja, kao i drugi informativni materijali organizatora volontiranja.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Otvorena nova stanica za tehnički pregled vozila

S radom je danas počela stanica za tehnički pregled vozila na sinjskoj Trnovači. Riječ je o stanici u vlasništvu tvrtke Croatia tehnički pregledi, ‘kćerke’ Croatia osiguranja. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Slijedećeg vikenda tečaj za zaručnike

U prostorijama Franjevačkog samostana i Župe Gospe Sinjske slijedećeg vikenda održat će se tečaj za zaručnike.
Tečaj će se održavati u petak, subotu i nedjelju od 18 sati, a prijave se obavljaju u župnom uredu u Sinju.
Slijedeći zaručnički tečaj bit će organiziran u ožujku 2014. godine.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Utorak 13,00 sati: Hrvace – Junak “treći put”

Hrvace i Junak konačno će dobiti priliku da odmjere snage u utakmici 16. kola Treće HNL-jug koja se “originalno” trebala igrati prije desetak dana…
Naime, prvi dvoboj koji je bio zakazan za 23. studenog odgođen je zbog natopljenog terena uslijed velike kiše koja je danima natapala Cetinski kraj.
Sreće nije bilo niti tri dana poslije, 26. studenog, kada je utakmicu omela nova vremenska nepogoda, ovaj put u obliku jake bure, stoga je u oba tabora izražena nada da će “treća biti sreća”.
Treći termin određen je za utorak, 3. prosinca, s početkom u 13 sati na stadionu u Hrvacama, dakako, ako se priroda i ovaj put ne poigra s nogometašima.
Treba naglasiti kako bi eventualnom pobjedom domaćin stigao pred sam vrh ljestvice, uz jednak broj bodova kao i vodeći Šibenik te Imotski i Mosor, dok bi s druge strane tri boda Junaku donijela priključak vrhu i priličnu satisfakciju za nešto lošiju jesen od očekivane.
Kako god da bilo nema sumnje da će veliki rivali i ovaj put ponuditi gledateljima podosta zanimljivosti, prvenstveno na planu borbenosti.

Treća HNL-jug, 16. kolo:
13,00 sati: Hrvace – Junak

IZVOR: WWW.FERATA.HR