Četvrtak, 3.12.2009.

Priopćenje Gradonačelnika Sinja Ivice Glavana

Gradonačelnik Sinja Ivica Glavan u priopćenju za javnost naslova „Gospodarsku zonu Kukuzovac nitko neće zaustaviti“ ističe kako je gospodarenje prostorom u Zoni urbanistički riješeno u svim segmentima, te kako investitori nemaju razloga za zabrinutost glede članka objavljenog u Slobodnoj Dalmaciji pod naslovom „Sinjski vijećnik optužuje gradonačelnika: Glavan na Kukuzovcu gura spalionicu smeća“.

Još jedan slučaj zaraze svinje trihinelom u Cetinskom kraju

Zabilježen je još jedan slučaj zaraze svinje trihinelom u Cetinskom kraju. I druga svinja zaražena trihinelom je s triljskog područja, odnosno iz Tijarice. Kao i prva koja je bila pozitivna na trihinelu, svinja je kupljena na jednom od pazara a uzgoja je iz slavonskog broda.

Obavijest za radnike Cetinke d.d.

Isplata neraspoređene stečajne mase, u iznosu od 380 tisuća kuna za 442 radnika Cetinke d.d. u stečaju, počet će sutra, 4. prosinca. Isplata će se vršiti uz predočenje osobne iskaznice, preko zbirnog žiro - računa u poslovnicama Splitske banke u Trilju i Sinju sutra i u ponedjeljak, prema spisku Trgovačkog suda. Za preminule djelatnike potrebno je predhodno članovima Odbora za potraživanja dostaviti rješenje o nasljeđivanju. Informacije na broj telefona 091 735 37 24.

“Za Europu spremni”

Večeras u sinjskom kinu gostuje Arijana Čulina svojom komedijom “Za Europu spremni”. Početak je u 20,00 sati. Ulaznice se po cijeni od 20,00 kuna prodaju u knjižarama Duga i Axel te prije početka na blagajni kina.

Sport

Košarkaši Alkara sinoć su u humanitarnoj utakmici poraženi od Splita rezultatom 91:83.

Večeras u 19,30 sati u zadnjem kolu ovog dijela rukometne sezone ŽRK Sinj dočekuje Kaštela. Sinjanke bi pobjedom osvojile jesenski naslov prvaka

Kronika 92

Policijski službenici Policijske postaje Sinj jučer su proveli kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je osumnjičeni protekle večeri u ugostiteljskom objektu u Sinju, tjelesno napao 20-godišnjaka, teže ga ozlijedivši. Protiv 22-godišnjaka slijedi odgovarajuća kaznena prijava.
IZVOR: PU SD