Petak, 3.12.2004.

PROSLAVA BLAGDANA SV. NIKOLE U SINJU

Kroz prosinac mjesec darivanja Sinjska predškolska djeca pripremaju se za nadolazeće blagdane...
...

PROSLAVA BLAGDANA SV . NIKOLE U TRILJU

U ponedjeljak na blagdan svetog Nikole učitelji razredne nastave Oš "Trilj"izvest će prigodnu priredbu "Gdje su nestali darovi Svetog Nikole" autorice Nade Lapić.
...

PROSLAVA BLAGDANA SV. NIKOLE U ZAVODU FRA ANTE SEKELEZ

Zavod za smještaj i rehabilitaciju djece s poteškoćama u razvoju fra Ante Sekelez u Vrlici...
...

BLAGDAN SV. NIKOLE

Nadolazeće blagdane prigodno će obilježiti i djeca osnovne škole fra Pavla Vučkovića, potvrdio je ravnatelj Nikola Vučković...
...

DAROVI ZA DJECU čLANOVA UHBDDR-a

I Sinjski UHBDDR ove godine će darovati djecu svojih članova do 14 godina starosti.Prijave se vrše ponedjeljkom, srijedom i petkom od 10,30 do 12 sati na Luci u prostorijam udruge. Za prijavu je potrebno donijeti izvod iz matične knjige djeteta, ili domovnicu te preslik iskaznice UHBDDR-a do 5 prosinca.

GREšKA NA RAčUNIMA ZA VODU!

Poduzeće vodovod i čistoća Sinj obavještava građane da je prilikom ispostave računa za 10.mjesec došlo do računalne greške.Građani kućnih savjeta koji čistoću plaćaju po metru kvadratnom dobit će nove korigirane račune za listopad i studeni sa pravom cijenom.

KONCERT GRADSKE GLAZBE SINJ

U povodu Božićnih i novogodišnjih blagdana gradska glazba Sinj i njihovi gosti održati će veliki prigodni koncert revijalnog karaktera na kojem će se izvesti popularna djela poznatih skladatelja Koncert će se održati u dvorani kina "Sloboda" u nedjelju 12 prosinca.

VRIJEME

Prevladava umjereno do znatno oblačno vrijeme. Prema najavama meteorologa u poslijepodnevnim satima očekuje se slaba kiša. Temperatura zraka od 11 do 16 stupnjeva.