Utorak, 3.11.2015.

Ante Gulić Gula: Jalića je smijenio Mirko Hrgović, ne Uprava Kluba

Član Uprave NK Junak Ante Gulić Gula demantirao je informaciju da je Uprava Kluba raskinula suradnju s dosadašnjim trenerom Sinišom Jalićem. Prema njegovim riječima, to je učinio sportski direktor Mirko Hrgović. Demantij Ante Gulića Gule donosimo u cijelosti.

Poštovani, dana 2. 11. 2015. objavili ste kako je Uprava NK Junak raskinula suradnju s dosadašnjim trenerom Sinišom Jalićom.
Uprava NK Junak nije raskinula tu suradnju jer se nije ni sastala. Članovi Uprave nisu obavješteni da se raskid suradnje s trenerom planira, a kamo li da se dogodio.
Sportski direktor Mirko Hrgović je obavijestio trenera o raskidu suradnje. Je li ga on smjenio ili je to napravio u suradnji s nekim, ne znam. Znam samo da ga Uprava NK Junak nije smjenila.

Sportski pozdrav!
Ante Gulić Gula,član Uprave NK Junak

IZVOR: WWW.FERATA.HR

Otvoren 6. Festival znanosti – Sinj

Sinoć je u prepunoj dvorani Alkarskih dvora otvoren 6. Festival znanosti – Sinj koji će tijekom šest dana u Sinju okupljati poznata i priznata imena hrvatske znanosti.
Nakon što je Klapa Sinj izvela hrvatsku himnu, pristnima se pozdravnim riječima obratio i predsjednik Organizacijskog odbora 6. FZS, Mislav Cvitković, zaželivši svima dobrodošlicu. Uz brojne zahvale koje je uputio svima koji su sudjelovali u stvaranju ovog Festivala tijekom godina, Cvitković se posebno zahvalio pokojnom gradonačelniku Sinja, Ivici Glavanu, na svesrdnoj i nesebičnoj potpori koju je pružao.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR