Četvrtak, 3.11.2011.

NATJEČAJ ZA UČENIČKE LITERARNE RADOVE NA TEMU: ''UMJESTO NASILJA JA ŽELIM…''

Povodom Međunarodnog dana tolerancije 16. studenog, Međunarodnog dana prevencije nasilja nad djecom 19. studenog i Međunarodnog dana dječjih prava 20. studenog Udruga Srma otvara

NATJEČAJ ZA UČENIČKE LITERARNE RADOVE NA TEMU: ''UMJESTO NASILJA JA ŽELIM…''

Natječaj je otvoren za učenike 5.-8. razreda osnovnih škola s područja Cetinske krajine i to do 5.12.2010.g.
Radovi se trebaju potpisati punim imenom i prezimenom, nazivom škole koju učenik pohađa, obavezno navesti razred i kontakt telefon / mobitel. Radovi se mogu dostaviti osobno u ured Srme, Brnaška 44, ubaciti u poštanski sandučić Srme na istoj adresi, poslati poštom ili poslati elektroničkom poštom na adresu: udruga.srma@st.t-com.hr.

...

Socijalna samoposluga odjeće i obuće za građane u potrebi s područja Cetinske krajine

Udruga Srma organizira socijalnu samoposlugu odjeće i obuće za građane u potrebi s područja Cetinske krajine. Samoposluga se organizira od 7.-12.11.2011. u palači Tripalo ispod crkve u Sinju. U ponedjeljak, srijedu i subotu socijalna samoposluga će biti otvorena od 10-12 sati, a u utorak, četvrtak i petak od 17-19 sati.
Odjeću i obuću -  staru i novu besplatno mogu preuzeti umirovljenici s mirovinom do 1.600,00 kuna, primatelji socijalne pomoći, te nezaposleni.
Građani će sami birati što im treba uz obvezno predočenje osobne iskaznice i zadnjeg odreska od mirovine i socijalne naknade, te redovno ovjerenog kartona nezaposlene osobe.
Najveći dio odjeće i obuće darovali su građani Sinja i okolice u akciji prikupljanja koju je u listopadu i studenome organizirala Udruga Srma. Odjeća je pretežno zimska, raznih veličina i za odrasle i za djecu.
Dodatne informacije na telefon 661-661 i 098/625-754.

Održana 23. sjednica Gradskog vijeća Grada Sinja

Dana 02.  studenoga  2011. godine  (srijeda) u Gradskoj vijećnici Grada Sinja održana je 23. sjednica Gradskog vijeća Grada Sinja.
DNEVNI RED:
1. Usvojen je Zapisnik sa 22. sjednice Gradskog vijeća,
2. Pitanja i prijedlozi vijećnika,
3. Jednoglasno je donesena Odluka o II. izmjeni i dopuni Odluke o uvjetima i postupku raspolaganja sa zemljištem na području Gospodarske zone Kukuzovac - Sinj te će nova početna cijena zemljišta na području Gospodarske zone Kukuzovac biti 35 kuna/m2. Dodatne pogodnosti sufinanciranja zapošljavanja na neodređeno vrijeme, radnika s područja Grada Sinja na području Gospodarske zone Kukuzovac, uredit će se posebnom Odlukom Gradskog vijeća Grada Sinja,
...