Ponedjeljak, 3.10.2016.

Na Čitluku i Jasenskom održani ‘Dani Sv. Franje’


Prigodnim programom na Čitluku i Jasenskom održani su ‘Dani sv. Franje’. Uz vjerski, po prvi puta održan je i kulturno-zabavno-sportski program.
Uz sudjelovanje velikog broja vjernika jučer je u Crkvi svetoga Franje održana vanjska proslava blagdana, a svečano euharistijsko slavlje predvodio je i propovijedao sinjski župnik fra Perica Maslać. Sutra, 4. listopada, na sam blagdan sv. Franje Asiškog, sveta misa služit će se u 17 sati.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Tanja Samardžić treća na omiškom polumaratonu


Povodom Svjetskog dana turizma u subotu je održan 1. Omiški polumaraton.

Organizator ove sportsko-turističke manifestacije bila je Turistička zajednica Grada Omiša.

Na programu su bile rekreativna utrka na 6 km i polumaraton na 21 km. Ukupno je sudjelovalo 146 natjecatelja, od čega 104 na rekreativnoj utrci te 42 natjecatelja na polumaratonu.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Osnovan BK ‘Kamešnica cycling team’


U općinskoj dvorani u Otoku sinoć je održana Osnivačka skupština BK ‘Kamešnica cycling team’ te su javnosti prikazani planovi i ciljevi.
Za vrijeme Skupštine u zgradi se skupilo oko 60 osoba, a njih 46 je pristupilo glasovanju i izboru ljudi koji će voditi klub. Jednoglasno su izabrani svi članovi: predsjednik Ivan Bašić, dopredsjednik Ante Matić, tajnik Roko Pavlinušić te Frane Šušić Jurić kao likvidator.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR