Srijeda, 3.10.2012.

Pozivaju se poljoprivrednici da popune anketni upitnik o potrebi navodnjavanja u Sinjskom polju

Grad Sinj poziva sve poljoprivrednike zainteresirane za mogućnost navodnjavanja u Sinjskom polju da dođu u gradsku upravu, u sobu 47, i popune anketni upitnik o potrebi navodnjavanja u Sinjskom polju. U popunjavanju anketnog upitnika pomoć će im pružiti stručne službe Grada Sinja.
Rezultat ove ankete pokazati će da li postoji interes za provođenje Projekta izgradnje sustava za navodnjavanja u Sinjskom polju.
IZVOR: GRAD SINJ

Obavijest

Dana o1. listopada 2012.g. Grad Sinj je objavio Javni poziv za predlaganje Programa javnih potreba u kulturi, sportu i razvoju civilnog društva za 2013. godinu.  Opširnije...
IZVOR: GRAD SINJ

Sinjske mažoretkinje odlaze na EP

Članice KUU Sinjske mažoretkinje, seniorke, juniorke i mlađe juniorke, sutra odlaze na Europsko prvenstvo u mažoret plesu koje će se održati u Francuskoj u gradu Selestatu u blizini Strasbourga. Na Prvenstvu će sudjelovati oko 1500 mažoretkinja iz 10 europskih zemalja. Sinjske mažoretkinje će nastupiti kao dio hrvatske mažoret reprezentacije koju još predstavljaju i mažoretkinje iz Splita, Kaštela, Segeta Donjeg, Goričana, Koprivnice, Donjeg Kraljevca, Nove Gradiške i Donjeg Kraljevca.
Sinjske mažoretkinje Hrvatsku će predstavljati u ukupno 8 kategorija, u četiri grupne kategorije, Paradna grupa mlađi juniori, juniori i seniori, te u kategoriji Tradicionalni mažoret ples seniori u kojoj su aktualne europske prvakinje, zatim u tri dueta, dva dueta kadeti Ana i Petra Vučić, Bruna Klarić-Kukuz i Petra Ugrin, te duet seniori Anđela Plavša i Mario Tomašević i u jednom solu mlađi juniori Petra Vučić.
Sinjske mažoretkinje su već duže vrijeme najuspješnije članice hrvatske mažoret reprezentacije, za koju su u zadnje četiri godine osvojile četiri uzastopna naslova europskih prvakinja, 2008., 2009. i 2010. u kategoriji Paradna grupa juniori, a 2011. u kategoriji Tradicionalni mažoret ples seniori.
Kao i za svako prvenstvo do sada, Sinjske mažoretkinje su se jako dugo pripremale i odlaze na njega s nadom da će u što boljem svjetlu predstavit svoju zemlju i grad Sinj.
IZVOR: WWW.FERATA.HR