Petak, 3.09.2010.

Gradonačelnik Ivica Glavan, u Gradskoj vijećnici primio je po dvoje najuspješnijih učenika iz sinjskih srednjih školaGradonačelnik Ivica Glavan, u Gradskoj vijećnici primio je danas, 3. rujna, po dvoje najuspješnijih učenika iz sinjskih srednjih škola prema rezultatima ostvarenim na Državnoj maturi. Svaki učenik nagrađen je po 2000 kuna, gradskim stipendijama i po dvije povratne autobusne karte ukoliko će studirati van županije.

Sveta misa zadušnica kod Husine jame

Sutra, 4. rujna, će se kod Husine jame na Vagnju s početkom u 11 sati održati misa zadušnica za nevine žrtve komunističkog režima drugog svjetskog rata i poraća. Misu će predvoditi  župnik Trilja i dekan Cetinskog dekanata don Stipe Ljubas

Obavijest

Sutra, 4. rujna, na Gljevu u organizaciji likovne udruge Gljev počinje 14. likovna kolonija koja će trajati do 12.rujna.

Kino danas

U sinjskom kinu ovog vikenda prikazuju se filmovi „Biti Velik“. u 18,30,00 sati, a u 20,00 sati “Noć i Dan”. U glavnim ulogama Tom Cruise i Cameron Diaz.

Sport

Na ŠC „Ivica Poljak-Sokol i Andrija Alčić“ na Trnovači četvrti je dan zabavno nogometne škole,a nastavlja se i nogometni kamp u Čaporicama  županijskog nogometnog saveza za U16 poslijepodne na igralištu u Brnazama selekcija kampa igra protiv vršnjaka iz Hajduka.

Sutra, 4. rujna, na Športskom centru „Ivica Poljak-Sokol i Andrija Alčić“ s početkom u 17 sati održat će se ragbi turnir u organizaciji Ragbi kluba Sinj.

Ovog vikenda nastavljaju se nogometna natjecanja. Junak u nedjelju gostuje u Suhopolju, dok sutra, 4. rujna, Dugopolje igra protiv Croatie u Vinkovcima.

Hrvace sutra, 4. Rujna, od 17 sati na svom travnjaku dočekuje Primorca iz Stobreča, a u nedjelju počinje 4. HNL jug. Od 17 sati u Otoku igraju OSK i Uranija a u Kominu Gusar i Glavice.

Najavljeno natjecanje državno prvenstvo u preponskom jahanju za mlade konje koje se trebalo održati ovog vikenda na sinjskom Hipodromu, odgođeno je za 11. i 12.rujna. Organizator ove priredbe uz tehničku pomoć konjičko-galopskog kluba Alkar je Konjički klub „Karoca“Zagreb.