Četvrtak, 3.07.2014.

Luciana Matković najbolja medicinska sestra zdravstvene njege bolesnika u RHPovodom obilježavanja Dana Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO), ove su godine po prvi put dodijeljena priznanja ugovornim partnerima, provoditeljima u pojedinim djelatnostima, i to kroz 13 kategorija. Jedna od tih nacionalnih nagrada i priznanja došlo je u Grad Sinj. U kategoriji zdravstvena njega u kući – privatna zdravstvena njega bolesnika, najboljom medicinskom sestrom u Hrvatskoj proglašena je Luciana Matković.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sinj je najsigurniji grad u Hrvatskoj!

Kada su u pitanju počinjenja kaznenih djela u odnosu na broj stanovnika, u posljednjih 16 godina Sinj je najsigurniji grad u Hrvatskoj.
Stručni tim Večernjeg lista proveo je istraživanje temeljem statističkih podataka MUP-a o kriminalu u 28 gradova s više od 20 tisuća stanovnika. Analiza omjera broja stanovnika pojedinih gradova i počinjenih ubojstava, silovanja, razbojstava, krađa i zloporaba droga na njihovom području, upućuje na zaključak kako građani Sinja uživaju najviši sigurnosni standard u Hrvatskoj.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR