Petak, 3.06.2016.

Darivanje krvi u Hrvacama

U subotu, 4. lipnja u restoranu Vreba u Hrvacama održat će se redovna akcija dragovoljnog darivanja krvi.
Akciju organiziraju Gradsko društvo Crvenog križa Sinj i Klub dragovoljnih davatelja krvi Hrvace, a održat će se u vremenu od 9 do 13 sati.
Organizatori pozivaju sve dragovoljne davatelje krvi te ostale zdrave osobe u dobi od 18 do 65 godina života da se odazovu akciji, kako bi se prikupio što veći broj doza za potrebe Transfuzijskog odjela KBC-a Split.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sinj: Semafori bi uskoro trebali biti u funkciji

Zbog radova na rekonstrukciji raskrižja između cesta D1 i D219 posljednjih dana otežano se prometuje kroz grad Sinj. Osim radova, otežanom prometovanju pridonijeli su i isključeni semafori.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Danas počinje znanstveno-stručni simpozij ‘Tripalovi dani u Sinju’U organizaciji Centra za demokraciju i pravo Miko Tripalo, Grada Sinja i Dalmatinskog centra za znanost, inovacije i tehnologiju, u Alkarskim dvorima danas i sutra održat će se znanstveno-stručni simpozij ‘Tripalovi dani u Sinju’.
Program će početi danas u 14 sati i 30 minuta polaganjem vijenaca pred bistom Mike Tripala u Villi Tripalo, a potom će uslijediti bogat i zanimljiv program koji će potrajati sve do 20 sati.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR