Srijeda, 3.06.2015.

Darivanje krvi u Hrvacama

U subotu, 6. lipnja u restoranu Vreba u Hrvacama održat će se redovna akcija dragovoljnog darivanja krvi koju organiziraju Gradsko društvo Crvenog križa Sinj i Klub dragovoljnih davatelja krvi Hrvace.
Akcija će se održati u vremenu od 9 do 13 sati, a budući da na Transfuzijskom odjelu KBC-a Split nedostaje zaliha krvi svih krvnih grupa, organizatori pozivaju sve dragovoljne davatelje i ostale zdrave osobe od 18 do 65 godina da se odazovu ovoj akciji, kako bi se prikupio što veći broj doza krvi.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

VAD: Odluku Hrvatskog sabora primamo s velikim iznenađenjem i žaljenjem…Uprava Viteškog alkarskog društva večeras se Priopćenjem za javnost osvrnula na Odluku Hrvatskog sabora o povlačenju pokroviteljstva nad proslavom 300. obljetnice čudesne obrane Sinja.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

U Otoku finale Kupa; OSK protiv Mosora lovi novi veliki trofejPred nogometašima OSK-a u srijedu je nova velika utakmica u jednoj velikoj i najvećoj klupskoj sezoni. Oskovci će tako u finalu Kupa na svom stadionu u 17 sati snage odmjeriti s Mosorom i pred, vjerujemo, mnogobrojnim navijačima loviti novi veliki trofej.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR