Utorak, 3.05.2005.

POčELO POSTAVLJANJE I MONTAžA NAPRAVA ZA IGRU DJECE

Danas je u Gradskom parku u Sinju i u Brnazama počela montaža i ugradba naprava za igru djece. Radi se o investiciji vrijednoj oko 200.000,00 kuna, a izvođač je firma «Invent CO» iz Splita. Radovi bi trebali potrajati 20 dana.

KONFERENCIJA ZA TISAK

GO HDZ-a Sinj sutra u 10 sati, na temu predstojećih izbora, organizira konferenciju za tisak na kojoj će iznijeti predizborni program i predstaviti svoje kandidate za gradsko vijeće.

šAHOVSKI TURNIR U ARžANU

Zavičajno društvo Aržano u nedjelju 8. svibnja organizira šahovski turnir Petar žaja u spomen na poginulog hrvatskog časnika. Turnir će se održati u O.š. Aržano s početkom u 10 sati, a svi zainteresirani mogu se prijaviti na telefon 724-214 od 19 do 22 sata.

IZLOžBA SLIKA EDE KEREKEš.

U Galeriji Galiotović svakodnevno od 9 do 12 te od 18 do 21 sat otvorena je izložba slika slikarice Ede Kerekeš. Radi se o djelima koje je autorica oslikala uljnim pastelom, a na ovoj prvoj samostalnoj izložbi slike su s motivima grada Sinja i mora, te portreti.

VRIJEME

Prevladava sunčano sa slabim vjetrom i vrlo toplo. Krajem dana očekuje se postupno naoblačenje uz mogućnost pljuskova i grmljavine. Vjetar slab sjeverozapadni. Dnevna temperatura zraka bit će od 15 do 22 stupnja.