Utorak, 3.04.2012.

Bošnjak ostaje na čelu HDZ-a HrvacaDinko Bošnjak ponovno je, sa 75 glasova ZA, izabran za predsjednika Općinskog odbora HDZ-a Hrvace, na Izbornoj skupštini koja je održana u petak, 30. ožujka.Izaslanici hrvatačkog HDZ-a na županijskoj skupštini bit će Ante Prolić, Davor Gašpar, Ivan Bandić i Mladen Jerkan. Za izaslanika na XV. Opći sabor HDZ-a izabran je Stipe Doljanin.
Izbornoj skupštini nazočilo je 77 od 83 pozvana člana
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Mlađe kadetkinje 5. u Hrvatskoj

Mlađe kadetkinje ŽRK Sinja (rođ. 1996. i mlađe) nastupile su na prvenstvu Hrvatske koje se održalo od 29.03. do 01.04. 2012. u Čakovcu. Nastupilo je 12 najboljih ekipa u Hrvatskoj koje su kroz regionalne lige izborile pravo nastupa (uz Sinj još su bili Podravka Vegeta iz Koprivnice, Lokomotiva iz Zagreba, Zrinski iz Čakovca, Opatija Liburnija iz Opatije, Orijent Presoflex iz Rijeke, Pan Đakovo iz Đakova, Tvin Trgocentar iz Virovitice, Sesvete Agroproteinka iz Sesveta, Dugo Selo 55 iz Dugog Sela, Vranjic iz Vranjica, Dalmatinka iz Ploča. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sinjski kuglači se vraćaju u 2. ligu

Nakon dvije sezone izbivanja kuglači KK 'Sinj' vraćaju se u drugu Hrvatsku ligu. U uzbudljivoj završnici natjecanja treće lige sinjski kuglači su izveli pravi sportski pohvat te pretekli najvećeg konkurenta KK 'Šubićevac' iz Šibenika te osvajanjem prvog mjesta osigurali povratak tamo gdje im je po kvaliteti i tradiciji i mjesto. U sljedećoj sezoni tako možemo očekivati veliki derbi protiv velikih rivala i sportskih prijatelja iz KK 'Trilj', koji se nažalost ponovno vraćaju iz prve u drugu ligu. Nadamo se, barem za utjehu, u uređenoj kuglani sportskog centra u Trilju.
IZVOR: WWW.FERATA.HR