Utorak, 3.03.2020.

Marin Stipe Benja osvojio I. nagradu na natjecanju u Samoboru


U sklopu 58. hrvatskog natjecanja učenika i studenata glazbe i plesa, regionalno natjecanje – UDARALJKE održanom u Samoboru u ponedjeljak, 2. ožujka, nastupio je i Sinjanin Marin Stipe Benja, učenik prvog razreda srednje GŠ Josip Hatze, Split.
U klasi prof. Borisa Žuvele, izvedbom dvije kompozicije za mali bubanj i vibrafon te glasovirsku pratnju Tončija Tranfića, osvojio je I. nagradu u III. kategoriji. Ovim plasmanom stekao je uvjete za nastup na državnom natjecanju koje će se održati u Zagrebu od 31. ožujka do 04. travnja ove godine.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Stipi Poljaku priznanje Grada Kaštela

 
Proslava Dana grada Kaštela već godinama je prilika da se zaslužnim pojedincima i udrugama na svečanoj sjednici uruče nagrade Grada, ali i da se u sklopu obilježavanja rođendana Grada proglase najuspješniji sportaši u prošloj godini.

Tako su se u dvorcu Vitturi u Kaštel Lukšiću okupili najuspješniji kaštelanski sportaši u prošloj godini, koji su se našli u borbi za titulu najuspješnijeg ženskog kluba, najuspješnije momčadi, najuspješnijeg trenera te najboljih sportaša i sportašice Kaštela, kao i mladi, perspektivni sportaši, koje su za priznanja nominirali njihovi klubovi. O tome tko su najbolji sportaši odlučila je komisija sastavljena od sportskih djelatnika i predstavnika medija koji su udijelili priznanje kadetima ŠK ‘Petar Sedlar – Pepe’ Marinu Grgantovu i Stipi Poljaku, kao perspektivnim sportašima.

Stipe Poljak ovo priznanje zaslužio je odličnim šahovskim igrama koje je pružio u 2019. godini, a to nije promaklo kaštelanskoj sportskoj sceni.
IZVOR: WWW.FERATA.HR