Petak, 3.03.2017.

DVD Sinj: Od početka godine 139 intervencija

Sinjski vatrogasci jučer su imali ukupno pet intervencija.
Oko 13,30 sati izbio je požar u Brnazama. U 16 sati vatrogasci su dobili dojavu o požaru koji je izbio kod Dalmatinke. Nešto iza 18 sati vatrogasci su intervenirali u Biteliću. Oko 21 sat vatrogasci su dobili dojavu o požaru na Kukuzovcu, a posljednja intervencija bila je oko 22 sata u Brnazama kraj groblja.
U svim požarima gorjela je trava i nisko raslinje te vatrogasci ovim putem mole građane da ne pale biljni otpad na svojim poljoprivrednim površinama.
Od početka godine vatrogasci sinjskog DVD-a imali su ukupno 139 intervencija.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Agencija REAL ESTATE CRO potražuje stan do 60 m2

Agencija REAL ESTATE CRO potražuje stan do 60 m2 u Sinju. Cijenje ponude molimo poslati na KONTAKT.

Obavijest Kinološkog društva Sinj

Kinološko društvo Sinj u suradnji s Lovačkim društvom Sinj, sutra, 4. ožujka, organizira smotru i ispit prirođenih osobina za pse ptičare članova HKS i HLS-a.
Uvjeti za pristupanje ispitu su da psi posjeduju rodovnicu HKS-a i da su stariji od 9 mjeseci, te da su cijepljeni protiv bjesnoće i čipirani (tetovirani).
Okupljanje i pregled dokumentacije zakazano je u 8 sati. Nakon okupljanja se ide do lovačkih kućica gdje će se izvršiti preventivni pregled i ispitivanje na pucanj. Nakon toga slijedi ispit u terenu i na kraju ocjena eksterijera. Nominirani kinološki sudac je Dragan Milanović.
Sve informacije mogu se dobiti na broj 098/1733083.
IZVOR: WWW.FERATA.HR