Srijeda, 3.03.2010.

Sajam Gast u Splitu

Na županijskom štandu na sajmu Gast u Splitu, među 22 poljoprivredna proizvođača i zadruge koje koriste neke od poticajnih mjera i sredstava od Županije, predstavit će se samo dva proizvođača iz našega kraja, i to sirana Batlan iz Otoka i Braniteljska zadruga Vučipolje.
Na zasebnom štandu, u hali drvne industrije, predstavit će se i tvrtka Naprijed Sinj.

Uplaćene tri minimalne plaće na račune 187 radnika Dalmatinke nove

Agencije za osiguranje potraživanje radnika u slučaju stečaja poslodavca uplatila je po tri minimalne plaće na račune 187 radnika Dalmatinke nove u stečaju, koji su na dan otvaranja stečaja imali status zaposlenika tvrtke.

Priopćenje za javnost Kluba navijača Sinjski Maligani

Klub navijača Sinjski Maligani uputio je javnosti pripćenje povodom neslaganja sinjskih vijećnika da se NK Junak iz gradskog proračuna dodijeli 1 milijun i 500 tisuća kuna.
Maligani poručuju kako neće dopustiti blaćenje i sramoćenje njima svetog imena Junak, te ispadanje kluba iz 2. HNL. Maligani tvrde kako osobe koje su dovele Junka u velike dugove nemaju pravo govoriti o novcu koji Grad namjerava dodijeliti klubu. Niti jednog od vijećnika koji su sjedili su u Upravnim i Nadzornim odborima sinjskih športskih klubova, tvrde Maligani, NIKADA nisu vidjeli na tribinama Gradskog stadiona, niti su se ikada bavili nekim sportom....

Akcija darivanja krvi u Otoku

Gradsko društvo Crvenog križa Sinj u subotu, 6. ožujka, organizira 4. ovogodišnju akciju darivanja krvi. Akcija će se održati u Otoku, u sali Džimbeg, od 9 do 13 sati. Suorganizatori su Moto klub Noćna mora Otok i Klub dragovoljnih davatelja krvi Otok. Do kraja mjeseca na području Cetinskog kraja održat će se još tri akcije i to u Hrvacama 12. ožujka, u Dicmu 17. ožujka i posljednja 27. ožujka u Sinju ili Dabru. U dosadašnje tri akcije prikupljeno je oko 200 doza krvi.

Stanje na cestama

Zbog mogućih odrona zemlje i kamenja duž Jadranske magistrale, te na cestama u gorju savjetujemo pozorniju vožnju.
Zbog klizišta, za sav promet zatvorena je županijska cesta ŽC 6228 u Slanom, promet je preusmjeren na Jadransku magistralu (D 8).
IZVOR: HAK