Ponedjeljak, 3.03.2008.

SINJSKE MAžORETKINJE VICEPRVAKINJE HRVATSKESinjske mažortkinje na 8. Državnom prvenstvu u Ludbregu u tvirlingu postale su viceprvakinje države u 10 kategorija, a osvojile su i 2 brončane medalje. Kako nam je rekla njihova trenerica Vesna Jukić Bračulj prezadovoljne su postignutim uspjehom, a za dva tjedne čeka ih i Europsko prvenstvo u Barceloni gdje će se natjecati u 5 kategorija.

OBAVIJESTU dječjem vrtiću Trilj do 15. ožujka traju upisi djece u program male škole. U malu školu roditelji su dužni upisati djecu koja su rođenja do 1.travnja 2002. godine ukoliko nisu obuhvaćena nekim od predškolskih programa. Upisi se vrše u triljskom vrtiću, a sve informacije mogu se dobiti i na broju telefona 823-333.

SPORT

U organizaciji motokross kluba Cetina proteklog vikenda održana je promocija motocrossa na našem području. Kako nam je rekao predsjednik udruge Ante Kudid na stazi je bilo 30-tak vozača koji su se natjecali u 3 kategorije, svaka klasa odvozila je po dvije vožnje. Organizator je zadovoljan prvim natjecanjem na Gazu koje je pratilo preko 2000 ljudi.

U 15. kolu A1 košarkaške lige, Alkar je pobijedio Borik 92:90

U nastavku natjecanja 3. Hrvatske nogometne lige Junak i Velebit igrali su 2:2 , dok su nogometaši Hrvaca poraženi u Biogradu 1:0.

U prvom kolu nastavka 4. Hrvatske nogometne lige u Splitu - Split i OSK igrali su neriješeno 0:0, a u Tučepima Jadran i Glavice 2:2.

KINO DANAS

Još večeras u Gradskom kinu od 19,30 sati igra američki film «Začarana».