Petak, 3.02.2023.

Sponzor novog ‘Sinjanja’ ribarnica ‘Andrija ribar’

U programu Hit radija sutra, 4. veljače na rasporedu je još jedna emisija ‘Sinjanje’.

Najsretniju ‘sinjačicu’ ili ‘sinjača’ sutra očekuje vrijedna nagrada – poklon bon vrijednosti 20 eura ribarnice ‘Andrija ribar’.

Prisjetimo se kako je prošla posljednja emisija: Riječ ‘devetnica’ znao je Nikola Saratlija, ‘ žežen’ Iva Bašić, rič ‘ispovid’ pogodila je Anđelka Kažimir, a na kraju je Marija Librenjak znala rič ‘propovid’. Na kraju je sretna dobitnica vrijedne nagrade – monografije ‘Zauvijek okrunjena’ bila Marija Librenjak. Knjigu je 2020. godine izdao Franjevački samostan Gospe Sinjske, a glavni urednik je fra Šimun Markulin.

Sponzor sutrašnje emisije je ribarnica ‘Andrija ribar’ koja se nalazi na adresi Domovinskoga rata 66 u Sinju, a odnedavno i u Trilju u supermarketu Studenac, u ulici Poljičke republike kod škole. Sretni dobitnik dobit će poklon bon vrijednosti 20 eura, koji može iskoristiti u ribarnici. U ponudi ribarnice ‘Andrija ribar’ je uvijek svježa riba, ali i konzerve te smrznuti proizvodi. Ribarnica nudi i mogućnost narudžbe na broj telefona 091 400 4550 te dostavu za područje Sinja. ‘Andrija ribar’ radi ponedjeljkom, utorkom, srijedom i petkom od 8 do 13 sati, četvrtkom od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 12 sati. Nedjeljom ribarnica ne radi.
IZVOR: WWW.FERATA.HR