Ponedjeljak, 3.02.2020.

Otvorene prijave za 10. Tripicijadu

 
Krnjevalska udruga grada Sinja kao organizator, Grad Sinja i Turistička zajednica grada Sinja kao suprganizatori najavljuju da će se u subotu, 8. veljače održat tradicionalno deseto Svjetsko prvenstvo u ‘spremanju’ tripica.

Desta po redu ‘Tripicijada’ će se održati na Trgu dr. Franje Tuđmana – prvi puta pod velikim šatorom. Natjecatelji koji žele, mogu se prijaviti do četvrtka 6. veljače. Podsjetimo da titulu najukusnijih tripica brani prošlogodišnji pobjednik ‘Konoba Pošada’, no mnogo je ekipa koje žele sloviti kao najbolji u kuhanju tripica.

Iz Udruge pozivaju zainteresirane da požure s prijavama, jer je broj sudionika ograničen. Zainteresirani se mogu prijaviti na FB i Instagram stranicama Krnjevalske udruge grada Sinja i na broj mobitela 098/916-1902.

‘Ovim putem još jednom pozivamo sve ljude dobre volje, željne zabave, humanitarnog rada i mačkaravanja, da dođu svaki dan u prostorije KU Sinj u Ređiji kraj Konzuma od 18 sati i da nam pomognu u vraćanju starog sjaja, kakav sinjski krnjeval zaslužuje. Neka njega vatra pali, kriv je za sve šta nam fali’, poručuju iz uprave sinjskih Krnjevala.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Rezultati 10. kola UMN Sinj

Jučer, 2. veljače odigrano je 10. kolo Udruge za mali nogomet Sinj.

Donosimo rezultate:

MNK Hrvace Kompass group – MNK Torcida Kavana Otok 3:7,

MNK Azra Inel Sinj – MNK Gala 7:0,

Prolić gradnja – MNK Hrvatski dragovoljac 6:1,

Š.d.Branitelj – MNK Satrić Casper 2:11,

MNK Brnaze – C.b.Back in black 4:5.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR