Petak, 3.01.2014.

Poribljavanje Cetine i njenih pritoka

Članovi športsko ribolovnog društva Cetina iz Sinja izvršili su novogodišnje poribljavanje Cetine i njenih pritoka.
Sa 300 kg mlađi potočne pastrve veličine 10 do 15 cm poribljene su vode kojima gospodari naša ribička udruga. Planom ribolovno gospodarske osnove početkom ove godine još će se istom količinom ribe poribiti sa kalifornijskom pastrvom Cetina, Ruda i Rumin. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

U sinjsko kino stigao Vuk s Wall Streeta

U sinjsko kino stigao je Vuk s Wall Streeta. Riječ je o Scorseseovoj adaptaciji biografije burzovnog mešetara koji je doživio veliki uspon i veliki pad u korumpiranom svijetu Wall Streeta.
Temeljen na istinitoj priči, film Vuk s Wall Streeta predstavlja život Jordana Belforta, od njegova uspona na burzi, velikih zarada i života na visokoj nozi, do pada povezanog s kriminalom i korupcijom. Režiju potpisuje Martin Scorsese, a u glavnim ulogama igraju Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Matthew McConaughey, Jon Favreau, Jon Bernthal, Rob Reiner, Jean Dujardin. Film će biti prikazivan od danas do ponedjeljka u 19 sati i 30 minuta.
Prije toga, u 17 sati i 45 minuta igrat će BBC-ev nagrađivani serijal ‘Šetnja s dinosaurima’, koji će biti prikazan u 3D projekciji.
IZVOR: WWW.FERATA.HR