Četvrtak, 3.01.2008.

ANA GABRIć PRVA RODILJA U 2008. GODINI

Gradonačelnik Sinja Nikola Tomašević i pročelnik odjela društvenih djelatnosti željko Sesardić jutros su posjetili sinjsko rodilište i uručili poklon prvoj sinjskoj rodilji u 2008. Ani Gabrić iz Sinja. Podsjetimo, na Novu godinu u ponoć i 55 minuta u sinjskom rodilištu rođena je djevojčica teška 3 kg i 800 g i duga 50 cm. Rodilji Ani Gabrić iz Sinja koja već ima četverogodišnjeg sina, ovo je drugo dijete.

SUTRA ODLUKA O POKRETANJU STEčAJA NAD "DALMATINKOM NOVOM"

Trgovački sud u Splitu sutra bi trebao donijeti odluku o pokretanju stečajnog postupka nad «Dalmatinkom Novom». Kako doznajemo od predsjednice nezavisnog sindikata Ive Radonje radnici odnosno vjerovnici koji su potpisali punomoć odvjetniku Zoranu Vujanoviću koji ih zastupa sutra će sa dva autobusa ići u Split na ročište koje je zakazano za 9 sati. Radonja ističe kako očekuje da će presuda biti u njihovu korist.

BLAGOSLOV OBITELJI

Blagoslov obitelji u župi Gospe Sinjske nastavlja se i danas. U Sinju se vrši u obiteljima nastanjenima iza Kuka, zatim Karajkova lokva, Vukovići, ćurlini - od Glavica preko Domazeta, Ivaniša Nelipića, šilanovac, Knežev prolaz i Grabovčev prolaz. Počeo je blagoslov obitelji na Radošiću, a obavljat će se od Držaka do čovića.
U Glavicama je blagoslov obitelji u Romaca i Modrića.
U Brnazama će se blagosloviti obitelji u naseljima Ivkovići i Mandaci , dok je za sutra najavljen blagoslov u Jagnjića, Mastelića, Delijića do kapele.

KINO DANAS

U Gradskom kinu u Sinju večeras od 19,30 sati igra film za mlade «Bivši dečko».

SPORT

Nastavljaju se božićno-novogodišnji turniri u Sinju i Trilju. U Sinjskoj dvorani utakmice započinju u 19,30 sati CB Samuraj Dicmo i Pizzeria Fantazija, u 20,20 sati igraju Brnaze extra metal i cb Cocolo Sinj, a u 21,10 sati Guj Slivno i šD Dicmo.
U jučerašnjim utakmicama Suhač komerc i CB Johnny Otok igrali su 2:1, a CB samuraj Dicmo i CB Bosti Sinj 6:2.

Igrani su susreti i na triljskom turniru:
Pako Split-Građevinar Podbablje 4-2
Zlatna Palma Solin-Bazana 3-9
Rizik Drum-Pržina Jelen 6-1
Seljak Veterani-MK Komerc Midnajt 3-2
Večeras igraju u 18 sati Gasta i Bula Almont Košute i Dovita 2, u 19 sati sastaju se Guj Slivno i Skela Brodosplit, a u 20 sati sastaju se CB Mendula Trilj i Fotokopirnica Tempera Split