Srijeda, 2.10.2019.

Sinjske mažoretkinje vrše upis novih članova


Od 1.listopada krenuli su upisi novih članova u novu plesnu sezonu Sinjskih mažoretkinja. Upisati se mogu djeca od 5 do 12 godina.
Upisi će se vršiti od 1.listopada do 1.studenog i to ponedjeljkom, utorkom, srijedom i petkom u OŠ Ivana Lovrića od 18 do 20 h.
Iz Sinjskih mažoretkinja pozvali su sve zainteresirane da dođu i upišu se te tako postanu dio ove velike i rasplesane ekipe.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Ivo Vukasović-Parin novi trener rukometašica Sinja

 
Iz Ženskog rukometnog kluba Sinj stiže nam vijest kako je dužnost trenera ovih dana preuzeo Ivo Vukasović – Parin, dobro poznati rukometni djelatnik, harambaša alkarskih momaka i sveprisutno lice na gradskim događanjima…

Iako je ova odluka bila prilično iznenađujuća, kako saznajemo, ona je donesena u dogovoru s dosadašnjim trenerskim duom Marija Hrgović-Tomić – Ana Križanac koje će i dalje imati ključnu ulogu u svakodnevnom radu s ekipom.

Naime, kako je svaka igračica itekako potrebna na parketu, a tu Hrgović-Tomić i Križanac još itekako mogu doprinijeti, jedna od njih dvije do sada je bila žrtvovana tijekom utakmica, odnosno vodeći ekipu isključivo u ulozi trenera.

U klubu su tome doskočili angažmanom Ive Vukasovića kojeg se lokalni ljubitelji rukometa, ali i sporta općenito, itekako dobro sjećaju kroz važnu ulogu u radu Rukometnog kluba Kamičak.

Trenerski debi na klupi Sinja Vukasović će imati u subotu kada Sinj gostuje u Pločama.
IZVOR:  WWW.FERATA.HR