Petak, 2.10.2015.

LU ‘Tovarnica’ Tijarica domaćin utakmice lovne kinologije HLS-a

Sinj, Vrlika i Tijarica bit će domaćini utakmica lovne kinologije Hrvatskog lovačkog saveza na kojima će nastupiti najbolji lovni kinolozi sa svojim pratiteljima lovačkim psima.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Obilježavanje Dana ružičaste vrpce u Sinju

Klub žena liječenih na dojci Sinj Srma u subotu 3. listopada 2015. godine obilježava Dana ružičaste vrpce. Taj dan će se na Pijaci razviti velika ružičasta vrpca, a članice Kluba i volonterke dijelit će građanima ružičaste vrpce i edukativne materijale.

Glavni cilj akcije je upozoriti na važnost ranog otkrivanja raka dojke, jer se 90 posto oboljelih žena može izliječiti ukoliko se bolest otkrije u početnom stadiju. Akcija će se provoditi od 10 do 12 sati na sinjskoj Pijaci.

Akcija se održava u sklopu nacionalne kampanje koju provode Europa Donna Hrvatska, čiji je član i sinjski Klub žena liječenih na dojci.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

16. Vrlička utrka i duatlon Memorijal Stipe Erceg

Gradsko poglavarstvo grada Vrlike i Triatlon klub Split u sklopu proslave dana Vrlike i ove godine će organizirati međunarodnu atletsku utrku i prvenstvo Hrvatske u duatlonu…
Duatlon je disciplina triatlona koja sa sastoji od tri djela i to: trčanje 5 km – bicikla 20 km – trčanje 2.5 km, a vrijedi spomenuti kako je staza za kadete upola kraća.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR